Uniek in België, Sisal tapijt tegels.

De Sisalspecialist van België komt met een nieuw en flexibel product, Sisal tapijt tegels. Losse tegels van 50x50cm verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Gemakkelijk zelf te leggen en zeer flexibel in gebruik. Perfect voor sisal vloeren in kantoorruimtes, winkels, showrooms of gewoon in huis.

Maak de vloer van uw showroom verwisselbaar zodat u uw klanten kan blijven verrassen. Verander de vloer zodat deze uw producten op display versterken. Geef looproutes aan door verschillende kleuren Sisal te gebruiken. Is er een Sisal tegel beschadigd, vervang deze zonder moeite door een gloednieuwe tegel en uw vloer is weer als van ouds.

Dit zijn nog maar enkele van vele mogelijke toepassingen voor dit unieke product. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Onze collectie tapijt tegels

sisal-jabo-fijn-9421-080
Jabo Fijn 9421-080

sisal-jabo-fijn-9421-090
Jabo Fijn 9421-090

sisal-jabo-fijn-9421-510
Jabo Fijn 9421-510

Gebruik op kantoor

Wanneer u tapijt tegels gebruikt op kantoor of een andere ruimte waar bureaustoelen staan, adviseren we het plaatsen van een speciale bureaustoelplaat. Deze beschermt de sisal vloer en vermindert slijtage aanzienlijk en is voorzien van speciale spikes waardoor de beschermende plaat perfecte grip heeft op uw sisal vloer.

Prijslijst

BESCHRIJVINGPRIJS (vanaf)
Sisal Tapijt Tegel€12,50 per tegel
Sisal Tapijt Tegel laten leggen (inclusief arbeid + anti-slip laag)€15,- per tegel
Bezorgkosten (niet icm legservice)GRATIS
Bureaustoelplaat€50,- per stuk

Wat vinden onze klanten?

Duidelijk advies en vakkundig gelegd

Duidelijk advies en vakkundig gelegd
Wij zijn zeer tevreden over de Sisal Specialist. Zij hebben onze vloer zeer vakkundig en snel gelegd en voor een meer dan prima prijs. Wij raden iedereen aan om contact met hen op te nemen. Ze kwamen graag naar Hasselt gereden om ons huis te verfraaien.

Een mooie vloer

Een mooie vloer
Vakkundige en leuke mensen die van de Sisal Specialist. Ze hebben bij ons in Achel de hele vloer mooi en netjes gelegd en meteen alles keurig opgeruimd. Zoals het hoort. U hoort ons dus niet klagen en wij adviseren iedereen om contact met hen op te nemen als je nieuwe vloerbedekking nodig hebt.

Interesse?

Via de knop “Offerte aanvragen” kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

sisal vloer