Wat vinden onze klanten?

Lees onderstaande referenties en laat u overtuigen!

2 sisal trapjes sisal

2 sisal trapjes sisal
Na lang zoeken bij veel winkels in Antwerpen, toch niet gevonden wat we zochten, namelijk Sisal. Uiteindelijk zijn we gaan zoeken op Internet en vonden we de Sisalspecialist. Hij heeft ons heel goed geholpen in het vinden van de juiste kleur, want dat vonden we het moeilijkst. Zijn advies was heel goed en we zijn heel erg blij dat we dit hebben opgevolgd.

Sisal trapbekleding

Sisal trapbekleding
Voor iedereen die toe is aan een nieuwe trapbekleding raden wij de Sisalspecialist aan. Zeer vakkundige mensen en een perfecte prijs. Wij zijn heel blij met onze trap en ons huisje in Hamont is er erg van opgeknapt.

Dichte en open trap, 15 treden elk

Dichte en open trap, 15 treden elk
Geweldige service geleverd. Zeer schappelijke prijzen ondanks dat ze wat kunst- en vliegwerk hebben moeten verrichten op onze open trap naar de zolder. De service was ook zeer snel. Binnen een week hebben ze de afspraak met ons gehad, de bestelling geplaatst en twee trappen, een open en een dichte, bekleed. Een echte aanrader wat mij betreft…

Duidelijk advies en vakkundig gelegd

Duidelijk advies en vakkundig gelegd
Wij zijn zeer tevreden over de Sisal Specialist. Zij hebben onze vloer zeer vakkundig en snel gelegd en voor een meer dan prima prijs. Wij raden iedereen aan om contact met hen op te nemen. Ze kwamen graag naar Hasselt gereden om ons huis te verfraaien.

Een mooie vloer

Een mooie vloer
Vakkundige en leuke mensen die van de Sisal Specialist. Ze hebben bij ons in Achel de hele vloer mooi en netjes gelegd en meteen alles keurig opgeruimd. Zoals het hoort. U hoort ons dus niet klagen en wij adviseren iedereen om contact met hen op te nemen als je nieuwe vloerbedekking nodig hebt.

Karpet speciaal opmaat gemaakt

Karpet speciaal opmaat gemaakt
Omdat we een grote huiskamer hebben, waren de standaardmaten van de Sisal karpetten niet groot genoeg en wilden we er eentje laten maken. Dit was geen probleem bij de Sisalspecialist. Goed advies en bovendien een goede prijs. Een heerlijk warm kleed wat door de degelijke rug ook prima blijft liggen. Dankjewel Sisalspecialist!

Prima karpet!

Prima karpet!
Super tevreden over ons nieuwe karpet. Het is gemakkelijk schoon te houden en ik heb daar met mijn huismijt allergie veel baat bij. Keurig geleverd hier in Genk en voor een nette prijs ook. Bel ook naar de Sisalspecialist als je een karpet nodig hebt!

Sisal trapbekleding

2 trappen laten bekleden
We hebben een dichte en een open trap laten bekleden door de Sisalspecialist. Heel erg netjes geworden en hun advies om de zijkanten van de dichte trap te kitten was erg goed. Het zit er mooi strak in. Op de open trap is op hun advies een hoekprofiel geplaatst, ook daar zijn we heel blij mee.

Trap bekleden met loper effect

Trap bekleden met loper effect
Ik wilde persé een loper op mijn trap en heb op internet de Sisalspecialist gevonden. Heb uiteindelijk voor ander materiaal dan Sisal gekozen, maar ben hierover ook super tevreden!