Karpetten

Wilt u een trendy inrichting, dan raden wij u aan om een Sisal karpet in uw huis te leggen. De Sisal karpetten zijn verkrijgbaar in veel verschillende standaardmaten, maar het is ook mogelijk om een karpet of kleed op maat te laten maken. U kunt daarbij ook nog kiezen welke afwerkrand u zou willen. Katoen, leer of linnen, er zijn veel mogelijkheden. Kijk verder op deze website om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden die Sisal biedt in vloerbedekking en karpetten. Combineert u de Sisal met mooie zachte pasteltinten en bijvoorbeeld natuurlijke materialen zoals dierenhuiden, dan krijgt uw interieur de uitstraling van een Scandinavisch huis. De Ibiza style is ook gemakkelijk te creëren met deze karpetten.

sisal karpet

karpetten sisal

Karpet of kleed?

Het is maar hoe je het noemt. Met Sisal haal je zeker een mooi en functioneel kleed of karpet in huis. Heeft u een flinke woonkamer en voldoen de standaardmaten niet, dan kunt u een kleed op maat laten maken speciaal voor uw huis. Vraag een offerte aan bij ons en verbaas u over de prijs. Wij kunnen hele scherpe offertes maken omdat we op onze eigen kosten besparen door het niet hebben van een showroom en een  kantoor. Wij prefereren om u thuis te bezoeken met onze beschikbare stalen, zodat u het materiaal goed kunt zien en voelen. Wilt u ook nog uw trap bekleden of andere delen van uw huis, dan meten we meteen alles in en maken een offerte voor u. Meten doen we zo gunstig mogelijk, zodat er weinig afval is en u daardoor nog goedkoper uit bent. Bel ons of neem contact op via ons contactformulier.

Onze collectie

Wij hebben 2 verschillende collecties, elk met verschillende kleurentypes:

  • Onze Mex collectie kenmerkt zich met een fijne Sisal variant.
  • Onze Max collectie kenmerkt zich met een grove Sisal variant.

Bij elk karpet heeft u de verschillende keuzes voor randafwerking, namelijk:

  • Festonneren.
  • Banderen met linnen.
  • Banderen met Leather look.

Voor meer informatie over de verschillende soorten Sisal klikt u op een van de onderstaande knoppen.
Vervolgens kunt u doorklikken op de gewenste Sisal variant om informatie te verkrijgen over de levertijd en prijzen per afmeting.

Wat vinden onze klanten?

Karpet speciaal opmaat gemaakt

Karpet speciaal opmaat gemaakt
Omdat we een grote huiskamer hebben, waren de standaardmaten van de Sisal karpetten niet groot genoeg en wilden we er eentje laten maken. Dit was geen probleem bij de Sisalspecialist. Goed advies en bovendien een goede prijs. Een heerlijk warm kleed wat door de degelijke rug ook prima blijft liggen. Dankjewel Sisalspecialist!

Prima karpet!

Prima karpet!
Super tevreden over ons nieuwe karpet. Het is gemakkelijk schoon te houden en ik heb daar met mijn huismijt allergie veel baat bij. Keurig geleverd hier in Genk en voor een nette prijs ook. Bel ook naar de Sisalspecialist als je een karpet nodig hebt!