Dichte trap

Wanneer er stootborden tussen de treden zitten is er sprake van een dichte trap oftewel een gesloten trap. De treden zijn door verticale planken (stootborden) met elkaar verbonden.
Een dichte trap geeft direct een klassiekere uitstraling en wanneer hij helemaal bekleed is met Sisal kan hij er zelfs zeer luxueus uitzien. Zulk een trap bekleden is een precies werkje en onze mensen beschikken over de benodigde ervaring om dit werk perfect te kunnen uitvoeren. Toch kunnen wij u een scherpe prijs geven voor het bekleden van een dichte trap.

COLLECTIE

Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden en de prijzen. Wij komen graag bij u langs om advies uit te brengen en u onze stalen met Sisal te laten zien. Voor renovatie van uw dichte trap kunt u ook contact opnemen.

CONTACT

BESCHRIJVINGPRIJS (vanaf)
Dichte trap bekleden met sisal€55,- per trede
Dichte trap stofferen met sisal en ecologisch ondertapijt€72,50 per trede
Dichte trap bekleden met sisal en zijkanten€72,50 per trede*
Dichte trap stofferen met sisal zijkanten en ecologisch ondertapijt€90,- per trede*
Trapmaantjesv.a. €33,- per trede
Sisal trapmaantjes als loper€35,50 per trede
Trap laten bekleden met onze grove Sisal variantmeerprijs vanaf €20 per trede
Sisal loperin overleg
Afval afvoeren€20,- per vuilniszak
Voorrijkosten€65,-
*Alleen mogelijk in de varianten 9421, 070, 080, 090, 615, 625.

dichte trap sisal

Interesse?

Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Wat vinden onze klanten?

Trap gestoffeerd

Trap gestoffeerd
Van goede vrienden uit Leuven het advies gekregen om naar de Sisalspecialist te bellen voor het bekleden van onze trap. Een scherpe prijs gekregen en duidelijke communicatie naar ons toe. Na het maken van onze keuze werd het al binnen een week gelegd. Sisal Specialist jullie zijn echte toppers. Bedankt voor de goede service!

Sisal trapbekleding

Sisal trapbekleding
Voor iedereen die toe is aan een nieuwe trapbekleding raden wij de Sisalspecialist aan. Zeer vakkundige mensen en een perfecte prijs. Wij zijn heel blij met onze trap en ons huisje in Hamont is er erg van opgeknapt.