Wat is Sisal?

Sisal is een vezel die wordt gewonnen uit een tropische plant. Het is enorm sterk en wordt daarom vaak gebruikt voor het maken van touw, dartborden, vloerbedekking en borstels. De vezel is weer terug van weggeweest, voornamelijk omdat hij duurzaam is, iets wat tegenwoordig erg belangrijk is in onze samenleving. Buiten zijn duurzaamheid geeft Sisal met name een luxe uitstraling aan uw interieur.
De vezel garandeert tevens een lange levensduur en is te krijgen in veel natuurlijke kleuren. Door zijn grove structuur is hij erg geschikt voor de trap, u krijgt een betere grip waardoor u minder snel uit kunt glijden. Het schoonmaken is erg eenvoudig. Simpelweg met de stofzuiger, omdat het vuil zich niet hecht aan de vezels.

sisal

sisal vloer

Vakwerk

Om een trap goed te kunnen bekleden zijn twee ingrediënten heel belangrijk. De vakmensen en goed gereedschap. 14 Jaar lang ervaring in het bekleden van trappen en het leggen van vloerbedekking geeft u de garantie dat het ook echt goed gebeurt. Een mooie strak gelegde trapbekleding is een lust voor het oog. Uw interieur knapt er zienderogen van op.
Er is Sisal vloerbedekking in een grove of een fijne structuur en in allerlei mooie natuurlijke kleuren. Natuurlijk hebben wij naast Sisal ook nog andere materialen om uw huis of trap te bekleden. Klik gerust verder op onze website voor meer informatie. Heeft u vragen? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Onze collectie

Wij hebben 4 verschillende collecties, elk met verschillende kleurentypes:

Voor meer informatie over de verschillende soorten in onze collectie klikt u op een van de onderstaande knoppen.

sisal trap