Vloerkleden van sisal

De sisal stof wordt vaak gebruikt voor trappen bekleden of vloeren bekleden, maar ook is er de optie om de stof te gebruiken als vloerkleed! Een vloerkleed zorgt ervoor dat jouw huis net de extra mooie uitstraling krijgt die die misschien nodig heeft. Een vloerkleed moet dan ook volledig bij het interieur passen. Als je daarnaar op zoek bent is een sisal vloerkleed perfect voor jou! De stof is beschikbaar in ontzettend verschillende weefpatronen, oftewel motieven. Tot slot zijn verschillende maten beschikbaar. Hierbij kan je denken aan een rond vloerkleed, een rechthoekig vloerkleed of een vierkant vloerkleed.

Wat kan je doen met de randen van een sisal vloerkleed?

De randen van een sisal vloerkleed zijn ook te personaliseren. Bijna elke combinatie is hierbij mogelijk. De randen zijn in andere kleuren beschikbaar dan de rest van het vloerkleed, of misschien zelfs een andere stof! Zo geef je jouw vloerkleed een speciale look. De antislip, sisal gestoffeerde vloerkleed past dan perfect in jouw huis!

Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Wil jij een vrijblijvende offerte?

Ben jij overtuigd en wil je graag een sisal vloerkleed aanschaffen? Neem dan contact op met Thijs Tapijt. Thijs Tapijt is al sinds 2001 gespecialiseerd in de sisal stof. Voor een vloerkleed kan jij een offerte aanvragen. De offerte zal scherp geprijsd zijn, aangezien we zelf graag op de kosten letten. Zo kan jij jezelf luxe geven voor een lage prijs! Het sisal vloerkleed kan aan de hand van stalen meteen laten zien worden en gevoeld worden. We meten het voor je op en sturen je een offerte, zo makkelijk kan het gaan! Wacht dus niet te lang en neem contact op met een van onze professionals!

prijs trap bekleden met sisal