Kies voor een traploper van Sisal voor een exclusieve uitstraling

Dus u wilt de interne sfeer in uw woning een hoogwaardigere uitstraling geven? Dan hebben wij een interessante suggestie voor u. Wat dacht u van het laten leggen van een traploper van Sisal in uw trappenhuis?

Zoals u weet geeft een traploper een exclusieve sfeer aan het trapgedeelte. De loper ‘begeleidt’ u als het ware naar boven en naar beneden. Veel mensen zijn echter minder gecharmeerd van vloerbekleding, zeker op de trap. Vloerbedekking is in de regel immers vlekgevoelig, wordt snel kaal op druk belopen gedeelten en trekt bovendien ongedierte aan. Een traploper van Sisal kent deze nadelen echter niet en vormt dus een interessante optie.

Alle voordelen van een traploper van Sisal op een rij

Sisal is een vezelproduct afkomstig uit exotische oorden. Deze vezel is robuust en duurzaam, slijt daardoor nauwelijks en behoudt langdurig zijn hoogwaardige uitstraling.

Bovendien is Sisal eenvoudig te reinigen en trekt het geen ongedierte aan. Afgezien van de exclusieve uitstraling die een traploper van Sisal biedt, voelt de ondergrond ook prettig aan de voeten. Het weefsel dempt het geluid van voetstappen en geeft ook nog eens extra veel grip.

Sisalspecialist.be staat tot uw dienst

Wanneer u contact opneemt met onze firma dan kunnen wij u Sisalweefsels laten zien en voelen van verschillende grofheden. Wij beschikken over een groot aantal kleurtinten. Bovendien beheersen wij de verschillende technieken waarmee een traploper van Sisal kan worden vastgezet. Dit is absoluut specialistisch werk. Het laatste dat u immers wilt is dat uw traploper losraakt en u erover struikelt terwijl u de trap op of af loopt.

Sisalspecialist.be is een firma gevestigd op de grens van België en Nederland. Wij opereren vanuit het Nederlandse Valkenswaard en bedienen van daaruit ook klanten die tot ver in België gevestigd zijn.

Twijfelt u over het al dan niet laten aanbrengen van een traploper van Sisal? Laat ons u overtuigen. Neem direct contact op!