Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Traploper Sisal

Een traploper sisal plaatsen eist de nodige ervaring van een specialist. Hierbij is secuur te werk gaan en het toepassen van de juiste gereedschappen erg van belang. De specialisten die wij inzetten voor onze projecten hebben elk jarenlange ervaring. Tevens beschikt elke specialist over de juiste gereedschappen en weten precies welk gereedschap het beste past voor elke klus. Bezoekt u eens onze website en lees een aantal recensies van mensen die u voorgingen. Bekijk ook eens onze collectie voor traploper sisal op: www.sisalspecialist.be.

Sisal is een sterke natuurlijke vezel, welke vuil- en vochtafstotend is. Het schoonhouden van sisal is ook vele malen gemakkelijker dan bijvoorbeeld tapijt. Meestal is even stofzuigen of het gebruiken van een vochtige doek al voldoende. Daarnaast is de vezel door zijn sterke structuur erg duurzaam en kunnen wij garant staan voor een lange levensduur!

traploper sisal

traploper sisal

De specialist

Voordat het project van start gaat komt een van onze specialisten, op afspraak, graag bij u langs. De specialist kan voor u stalen meebrengen met verschillende weefpatronen, kleuren en type sisal. Daarnaast kan de specialist u adviseren in de beste kleurkeuze en helpt u graag met zoeken naar oplossingen voor eventuele vraagstukken.

Tevens hebben wij specialisten voor het leggen van vloeren met laminaat en/of tapijt, karpetten en het plaatsen van trapmaantjes. Ook hierin is elke specialist vakbekwaam en gaat pas naar huis als het project tot 100% tevredenheid is afgerond.

Passende offerte

Voor iedere klant en ieder project maken wij altijd een scherpe gepast offerte. Doordat wij gekozen hebben om geen gebruik te maken van een dure showroom en/of duur bedrijfspand kunnen wij voor onszelf de kosten laag houden, maar natuurlijk ook voor u. Tevens werken wij met het motto: zo min mogelijk afval! Dit zorgt voor minder kosten en maakt het project betaalbaarder voor u.

Heeft u al interesse gekregen na het lezen van deze tekst? Maak dan gerust een afspraak met een van onze specialisten via het contactformulier op www.sisalspecialist.be.

traploper sisal