Open trap sisal

Het verschil met een dichte trap is dat er geen stootborden tussen de treden zitten, waardoor de trap meer licht doorlaat en hij er moderner uitziet. Het nadeel van zo’n trap is dat er warmte verloren gaat. Heeft u zo’n open trap in de huiskamer, dan is het mooier om de treden in zijn geheel te laten bekleden. De treden beschadigen dan minder snel zodat u niet constant onderhoud aan het schilderwerk hoeft te plegen. Is er noodzaak om uw trap te renoveren, dan kunnen wij hierin ook iets voor u betekenen.

COLLECTIE

Vraag naar onze gunstige prijzen en mogelijkheden. Onze vakmensen komen graag bij u langs om u te adviseren, alles in te meten en u een scherpe offerte voor te leggen. Neem gerust contact met ons op!

CONTACT

BESCHRIJVINGPRIJS (vanaf)
Open trap bekleden met sisal€77,50 per trede*
Open trap stofferen met sisal met ecologisch ondertapijt€87,50 per trede*
Open trapbekleding sisal alleen trede en trapneus€67,50 per trede
Trap met Sisal en ecologisch ondertapijt€83,- per trede
Trapmaantjes sisalv.a. €33,- per trede
Sisal trapmaantjes als loper€35,50 per trede
Sisal loperin overleg
Afval afvoeren€20,- per vuilniszak
Voorrijkosten€65,-
*Alleen mogelijk in de varianten 9421, 070, 080, 090, 615, 625. Bij een trap van meer dan 13 treden, €20,- meerprijs per trede,

Interesse?

Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Wat vinden onze klanten?

Trap gestoffeerd

Trap gestoffeerd
Van goede vrienden uit Leuven het advies gekregen om naar de Sisalspecialist te bellen voor het bekleden van onze trap. Een scherpe prijs gekregen en duidelijke communicatie naar ons toe. Na het maken van onze keuze werd het al binnen een week gelegd. Sisal Specialist jullie zijn echte toppers. Bedankt voor de goede service!

Sisal trapbekleding

Sisal trapbekleding
Voor iedereen die toe is aan een nieuwe trapbekleding raden wij de Sisalspecialist aan. Zeer vakkundige mensen en een perfecte prijs. Wij zijn heel blij met onze trap en ons huisje in Hamont is er erg van opgeknapt.