Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap stofferen Sisal Turnhout

Uw trap moet hoognodig een nieuwe bekleding, laat ons dan uw trap stofferen Sisal Turnhout uitvoeren. Wij hebben een jarenlange ervaring en onze offertes zijn net zo scherp als onze messen, hetgeen voor u dan weer positief is. Goed gereedschap meebrengen staat bij ons bovenaan en is in onze branche het belangrijkste wat er is. Zonder goed gereedschap kun je geen mooie, strak gelegde trap afleveren. Laat het trap stofferen Turnhout dus over aan de Sisalspecialist.be en maak snel een afspraak. Kijk op onze website www.sisalspecialist.be  alvast even wat de mogelijkheden zijn en bel of email ons. Wij komen in België bij u langs om de stalen te laten zien en wat meetwerk te doen, teneinde een scherpe offerte neer te kunnen leggen.

Trap stofferen Sisal Turnhout

open trap bekleden sisal

Kwaliteit

Kwaliteit leveren qua materialen en kwaliteit qua trap stofferen Sisal Turnhout is bij ons de drijfveer. Daarbij willen wij u laten profiteren van lage prijzen en kunnen deze ook realiseren door zelf geen hoge onkosten te maken voor bijvoorbeeld een grote showroom.  Onze showroom is uw huis. Wij brengen alles mee en u kunt de materialen zien, voelen, vergelijken qua kleur met uw interieur etc. Daarnaast overleggen wij met u of wij de oude vloerbedekking eruit halen en afvoeren of dat u dit zelf liever doet. We meten alvast in en proberen dit voor u zo voordelig mogelijk te doen.

Karpetten van Sisal

Besluit u om uw trap stofferen Sisal Turnhout aan ons uit te besteden, dan maakt u een prima keuze. Sisal is een geweldig materiaal om in huis te hebben. Zeker voor mensen met een huisstof-allergie is hij bijzonder geschikt omdat hij geen stof en vuil vasthoudt. U zuigt het er zo uit met een stofzuiger. Voor wie een houten vloer heeft en op zoek is naar een trendy karpet geven wij het advies om eens te kijken naar de Sisal karpetten. Deze zijn in standaardmaten te krijgen maar ook in speciale maten. U stelt uw karpet zelf samen. De afwerkranden, de kleur en het weefmotief kiest u allemaal zelf uit.

open trap bekleden sisal