Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap stofferen Sisal Gent

Waar is het leven mooier dan in de stad Gent wanneer je als student aan je studie begint en in je studentenhuisje de trap stofferen Sisal Gent gaat regelen om er een aantal jaren vanaf te zijn. Sisal gaat even lang of langer mee dan het aantal jaren wat het jou kost om je studie af te ronden. Daarom zou je ook je huurbaas een plezier kunnen doen en hem wijzen op de sterke vezel die is verwerkt in Sisal. Door deze bijzonder sterke vezel is de duurzaamheid en levensduur van een trapbekleding of karpet zeker gegarandeerd. Karpetten zijn een aanwinst voor uw klassieke woning of studentenhuis. Als verhuurder heeft u gegarandeerd minder onkosten door het gebruik van Sisal producten.

Trap stofferen Sisal Gent

open trap bekleden sisal

Schoonmaken met stofzuiger

Omdat het vuil zich niet aan de vezel hecht is een trap stofferen Sisal Gent of een karpet heel gemakkelijk te reinigen met enkel een stofzuiger. Heel erg geschikt dus voor mensen met een huismijt of huisstof allergie. Kijk voor de verkrijgbare kleuren en weefmotieven op onze website www.sisalspecialist.be en laat ons een bezoek brengen om te bekijken wat voor u het meest geschikte zou zijn qua materiaal. Wij hebben in ons assortiment de collectie Mex en de Max. De Mex collectie bevat Sisal tapijten, vloerbedekking en karpetten met een fijne structuur en in de Max collectie vindt u de grovere structuur.

Geschiktheid Fijn en grof

Niet alle grove structuren van Sisal zijn geschikt voor de trap stofferen Sisal Gent helaas. Daarom is het aan te raden het advies op te volgen van www.sisalspecialist.be om teleurstelling en problemen te voorkomen. De grove structuren zijn echter wel prachtig voor het maken van een karpet. De afwerkranden, die u overigens zelf kunt uitkiezen, geven het karpet zijn uiteindelijke uitstraling. Met een lederen afwerkrand wordt het bijvoorbeeld ineens een stoer tapijt, terwijl een rand met linnen afwerking juist een lieflijke uitstraling geeft. Bekijk alle mogelijkheden op onze site en maak snel een afspraak!!

open trap bekleden sisal