Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap stofferen Sisal Genk

Voordat wij uw trap stofferen Sisal Genk gaan starten, komen wij eerst vrijblijvend bij u langs in België om u de stalen te laten zien en u een goed advies te geven over de mogelijkheden die Sisal biedt. U zult versteld staan van de sterkte van deze tropische vezel, waardoor wij u een zeer lange levensduur durven garanderen. Heeft u een kot in Genk in de verhuur, dan moet u zeker overwegen om op de trap Sisal te laten leggen. Ondanks de ruwe levenswijze van studenten, durven wij te beweren dat de stoffering jarenlang zal meegaan. Voor de poetsers van de kamers of kotten is het voldoende om met de stofzuiger aan de slag te gaan.

Trap stofferen Sisal Genk

open trap bekleden sisal

Huismijt allergie

Voor studenten met een huismijt allergie is het de ideale vezel om een trap stofferen Sisal Genk te laten uitvoeren . Het vuil hecht zich absoluut niet aan de vezel omdat deze erg glad is. Gemakkelijk te reinigen dus beter voor de schoonmaak ploeg en beter voor de kotbaas omdat die kan besparen op zijn onkosten. Kijk op onze website www.sisalspecialist.be en bel voor een afspraak voor het compleet opnieuw bekleden van alle trappen in het studentenkot. De hele verdieping volleggen met Sisal zou nog beter zijn,!

Superkot in Genk

In héél België zijn er duizenden kotten of kamers te vinden en daarom ook een groot aantal trap stofferen Sisal Genk leveranciers nodig om aan die vraag te voldoen. De sisalspecialist.be kan echter heel wat trappen doen op een dag, mede door zijn vakkundige aanpak en goede voorbereiding. Laat hem eens een scherpe offerte maken voor uw kot. Hij komt bij u langs met de gehele collectie stalen en u kunt zelf een keuze maken uit de Mex of Max collectie en samen met Thijs bekijken welke het best geschikt is voor uw studentenkot of studentenhuis. U zult er zeker geen spijt van krijgen dus bel snel!

open trap bekleden sisal