Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap Stofferen Sisal Brugge

Nog een mooie Belgische Stad waar zo veel mooie oude huizen te vinden zijn en waar trap stofferen Sisal Brugge zeker van toepassing zal zijn. U doet uw huis eer aan met een tapijt of trapstoffering van de vezel Sisal. Sisal is een natuurlijk product en is daarom zeer duurzaam. Duurzaamheid staat tegenwoordig hoog in het vaandel bij veel fabrikanten. Geen wonder dat deze vezel, die al heel lang geleden werd gebruikt, weer terug is van weggeweest. Voor veel vloerbedekkingen wordt olie gebruikt om ze te produceren, vandaar dat men er tegenwoordig mee bezig is dit soort te mijden en te gaan voor duurzamere producten die het milieu minder schaden.

Trap Stofferen Sisal Brugge

open trap bekleden sisal

Toeristenstad

Brugge is een toeristenstad bij uitstek en daarom zijn er veel Bed & Breakfast gelegenheden die ook regelmatig hun trap stofferen Sisal Brugge moeten laten verzorgen. Een Bed & Breakfast moet er netjes uitzien. De geschiktste vloerbedekking voor een Bed & Breakfast is dan ook bij uitstek het Sisal tapijt. Voor slaapkamer, woonkamer, overloop en trap zijn er verschillende weefmotieven, kleuren en maten karpetten voorradig. Laat ons weten welke uw voorkeur heeft en wij komen u informeren over de prijzen en de mogelijkheden die we hebben voor het leggen van de vloerbedekking.

Eigen woning

Heeft u een eigen woning in Brugge en wilt u uw trap een nieuw jasje geven en laten trap stofferen Sisal Brugge, bel dan met de Sisalspecialist van België en laat u informeren over de vele keuzes die u heeft uit stalen van Sisal tapijt. Een dichte trap is op verschillende manieren te bekleden. Hoe meer bekleed, hoe minder schilderwerk u moet doen om de trap te onderhouden. Er staan diverse foto’s op de site www.sisalspecialist.be zodat u kunt zien wat het effect is. Bel Thijs Goossens om te overleggen wanneer het u zou schikken dat hij langs komt om u de stalen te laten zien en een prijsopgave te doen voor de renovatie van uw trap of overige ruimtes.

open trap bekleden sisal