Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap stofferen Sisal Antwerpen

Bent u bezitter van zo’n prachtige klassieke woning in hartje Antwerpen en wilt u graag uw trap stofferen Sisal Antwerpen laten doen, bel dan even met Thijs Goossens, één van de grondleggers van www.sisalspecialist.be en maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek en advies voor de aanschaf van een Sisal product. Sisal heeft dé luxueuze uitstraling voor een huis met een klassiek interieur. Toch kan Sisal zeker ook in combinatie met moderne meubels en een moderne woning. Het is een bijzondere vezel die zich aan elke situatie aanpast. Oersterk, duurzaam met natuurlijke kleuren en een grote variëteit aan toegepaste weeftechnieken. Van Sisal producten kunt u jarenlang plezier hebben, dat garanderen wij u!

Trap stofferen Sisal Antwerpen

open trap bekleden sisal

Sisal Producten

Sisal heeft verschillende producten zoals bijvoorbeeld tapijt voor het trap stofferen Sisal Antwerpen en karpetten op maat. Halve maantjes en lopers van Sisal hebben wij ook in de collectie en we komen deze bijzonder graag bij u thuis showen. Heeft u een trap die u wilt stofferen, dan kunnen wij u adviseren over de verschillende technieken die wij toe kunnen passen. Voor meer bescherming van het houtwerk zou u kunnen kiezen voor het geheel stofferen van de treden. Halve maantjes is ook een prima oplossing, maar zo wordt alleen het loopvlak beschermt en moet de rest van het hout regelmatig worden geschilderd.

Dichte trap

Voor het stofferen of bekleden van een dichte trap stofferen Sisal Antwerpen, zijn ook verschillende mogelijkheden om toe te passen. Enkel de treden kunnen bekleed worden of ook de stootborden en zijborden. Afhankelijk van uw keuze zorgen wij voor de juiste technieken van het insnijden en brengen hiervoor ons altijd in goede staat verkerende gereedschap mee. Tegen betaling is het ook mogelijk dat wij het restafval mee nemen en afstorten. Zo is uw huis meteen opgeruimd en kunt u genieten van uw nieuwe bekleding op trap, woonkamer, overloop en/of slaapkamer. Kijk op onze website voor enkele voorbeelden en geef uw trap de perfecte Make-over met Sisal!

open trap bekleden sisal