Stofferen met Sisal, waar dan ook in België

Een trap laten stofferen met Sisal heeft diverse voordelen. Of u nu over rechte trappen beschikt of trappen met een scherpe bocht, dit product is overal toepasbaar. Maar wellicht zegt de term Sisal u niet zo veel. Sisalspecialist.be legt u daarom graag uit wat dit vezelproduct voor u kan betekenen.

Een kale (houten) trap, enkel voorzien van een verflaag, is eenvoudig te onderhouden. Met behulp van stofzuiger en dweil is een dergelijke trap zo weer schoon. Het laten stofferen van een trap biedt meer luxe. Maar vloerbekleding is vlek- en stofgevoeliger en kan ongedierte aantrekken. Daar is niet iedereen van gecharmeerd. Gelukkig is er echter ook de mogelijkheid om uw trap te laten stofferen met Sisal.

Laat uw trap in België stofferen met Sisal

Sisal kan beschouwd worden als een exotisch vezelproduct met een bovengemiddelde duurzaamheid en een vrij robuuste structuur. Dat zorgt ervoor dat slijtage van het weefsel nauwelijks optreedt zoals bij andere stoffen. Daardoor zult u geen kale plekken gaan zien op de plaatsen waar veel gelopen wordt. Het weefsel is behaaglijk onder de voeten, dempt geluiden tijdens het traplopen en geeft bovendien extra grip.

En dat zijn slechts enkele redenen waarom het een prima idee is om uw trap te laten stofferen met Sisal. Sisal is namelijk ook tamelijk vuilafstotend en bovendien zeer eenvoudig te reinigen. Bovendien geeft het uw trap ook nog eens een luxe uitstraling

Waarom Sisalspecialist.be?

Sisalspecialist.be is gevestigd net over de grens in het Nederlandse Valkenswaard. Veel cliënten in zowel Nederland als België hebben hun trap al door ons laten stofferen met Sisal. Wij beschikken over het benodigde vakmanschap en bieden op het gebied van trapbekleding diverse opties.

Wij hebben de beschikking over allerlei Sisal-materialen in een veelheid aan kleuren waarvan we stalen in ons bezit hebben. Of u nu in Lommel of Antwerpen woont, wij komen u onze producten graag tonen en u krijgt dan al direct een goed beeld van hoe het eindresultaat eruit zal komen te zien.

Trap stofferen met Sisal? Uitstekende optie zeggen wij!