Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap Sisal

Sisal op de trap is iedereen aan te raden omdat uw trap Sisal verdient. Het is een supersterke vezel die wordt geweven met verschillende weefpatronen en daarom erg veelzijdig is. Hij is te gebruiken in de woonkamer, als vloerbedekking of als vloerkleed op een parketvloer, tegelvloer of elke andere vloer met vloerverwarming. Hier is Sisal uitstekend tegen bestand. Met zijn sterke rug en sterke plantaardige vezel is hij te gebruiken in veel ruimtes van Uw huis. Niet aan te raden is de keuken, hiervoor heeft Sisalspecialist.be andere materialen in de verkoop. Vraag ernaar en wij komen bij u langs met stalen en geven u een gedegen advies voor de aankleding van uw favoriete plek op aarde, uw huis. De plek waar u tot rust moet komen na een lange dag werken en waar u kunt genieten van de natuurlijke ambiance die Sisal met zich meebrengt. De trap Sisal bekleding wordt vakkundig aangebracht door onze mensen en wij proberen zo in te meten dat er weinig afval overblijft.

trap sisal

trap sisal

Sisal halve maantjes

Wil u de trap niet geheel bekleed hebben omdat u een open trap heeft, dan hebben wij hiervoor Sisal halve maantjes in de verkoop. Ook deze zijn zeer slijtvast en zullen langer meegaan dan halve maantjes van een ander soort materiaal. Door zijn natuurlijke vezels trekt Sisal geen stof aan en is daarom ook nog eens uitermate geschikt voor iedereen die te kampen heeft met stof of huismijt allergie. Gewoon simpelweg stofzuigen is voldoende om alle stof en vuil te verwijderen uit de vezels. Zand en fijn vuil hebben daarom geen invloed op de Sisal vezel en kunnen hem daarom ook niet beschadigen. Een lange levensduur is gegarandeerd op de trap Sisal.

Vakmanschap

Jarenlange ervaring met trap Sisal is het geheim achter het mooi en strak bekleden van een trap. U kunt kiezen voor het bekleden van alleen de treden of voor een gehele bekleding van de trap, dus ook de zijwanden. Dit is goed voor het dempen van het geluid. Vraag ons om een goed advies en maak een afspraak voor het bekleden van uw trap. U krijgt er zeker geen spijt van.

trap sisal