Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap Sisal ervaring

Sisalspecialist.be kan u garanderen dat zij uw trap professioneel bekleden en bieden u graag een mooie offerte voor het bekleden van uw trap met een echte trap Sisal ervaring. Met sisal tapijt krijgt u een mooi strak beklede trap. Sisal is oersterk en stofvrij, omdat het stof zich niet nestelt in de geweven sisal. Dit tapijt is dus uitermate geschikt voor mensen met een stof of huismijt allergie. Het bekleden van een trap is een precies werkje en moet daarom door mensen met vakkennis gedaan worden. Bij Sisalspecialist.be is er zoveel ervaring dat het voor hen een routine is. Mede daarom en omdat zij geen dure showroom en kantoorpand hebben, kunnen zij een scherpe offerte neerleggen. Vraag er telefonisch naar of vul het contactformulier in op de website. Zij komen graag vrijblijvend langs om u de stalen van het tapijt te laten zien en om een berekening te maken van de kosten.

trap sisal ervaring

trap sisal ervaring

Vraag offerte aan

Is uw trapbekleding toe aan vervanging en vindt u het moeilijk om te kiezen wat u voor kleur en materiaal u wil hebben, vraag dan eens of Sisalspecialist.be bij u langs wil komen met stalen van Sisal trapbekleding. U kunt dan zelf zien hoe de kleur is en of u alleen de treden wil laten bekleden of ook de zijkanten van de trap. Bij elke trap bestaat ook de mogelijkheid om halve maantjes erop te leggen. Dit kan ook met Sisal. Sisal garandeert een lange levensduur omdat het niet aan slijtage onderhevig is. Het is een ijzersterk product wat ook niet verkleurt en geen stof aantrekt. Let wel op met watervlekken. Droog deze met de föhn om te voorkomen dat er kringen overblijven.

Tapijt op maat

Met Sisal vloerbedekking of tapijt is het mogelijk een afwijkende maat vloerkleed te maken. U bepaalt de afmeting en daarmee krijgt u een fantastisch vloerkleed met een lange levensduur en een prachtige natuurtint. Vraag Sisalspecialist.be voor een prijsopgave. Op het moment is Trendy vloerbedekking met name duurzaam en van natuurlijke materialen. In combinatie met andere zachte kleuren en natuurlijke elementen zoals schapenvachten creëert u een romantische sfeer in uw woonkamer.

trap sisal ervaring