Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap bekleden Sisal

Bent u van plan om binnenkort uw trap een nieuw jasje te geven, laat dan uw trap bekleden Sisal door uw Sisal Specialist. Sisal is een ijzersterke vezel en uitermate geschikt voor de trap. Vloerbedekking of tapijt op een trap heeft veel te lijden. Sisal is een mooie natuurlijke vezel die geen stof en vuil opneemt en daarom gemakkelijk schoon te houden is. Zeer geschikt dus ook voor mensen met een huismijt allergie. Kijk op onze website voor de prijzen van trap bekleden en andere werkzaamheden. Trendy is Sisal zeker. De stijl in interieurs is de laatste jaren vooral duurzaam en natuurlijk. Sisal is een grove vezel en in combinatie met mooie zachte tinten en bijvoorbeeld vachten en dierenhuiden, maakt u uw interieur erg trendy.

trap bekleden sisal

trap bekleden sisal

Sisal in kleur

Er zijn diverse weefpatronen te krijgen. Ook in andere kleuren kunt u stalen te zien krijgen en kunt u kiezen uit verschillende weefpatronen. Wilt u een kleed of karpet van Sisal, dat kan natuurlijk ook. Er zijn standaardmaten en het is mogelijk om uw eigen afmeting te bestellen. Een mooie combinatie met uw trap maken in de hal is ook een optie. Het gehele oppervlak beleggen met Sisal, zoals de overloop is ook één van de werkzaamheden die Sisalspecialist.be uitvoert. Jarenlange ervaring heeft ons uiteindelijk gebracht waar we zijn en we kunnen daarom stellen dat wij kundige mensen hebben en dat wij kunnen werken met scherpe offertes. Deze scherpe prijzen kunnen wij geven omdat wij zelf geen dure opslagruimte en showroom hebben. U profiteert dus met ons mee omdat wij op kosten kunnen besparen. Uw trap bekleden Sisal is dus bij ons in goede handen.

Trap en overloop

U kunt ervoor kiezen om enkel uw trap te bekleden en uw overloop te bedekken met andere materialen. Ook uw trap kunt u deels bekleden of helemaal bekleden. Ieder zijn eigen smaak en keuze. Trap bekleden Sisal is een mogelijkheid, maar er zijn natuurlijk ook andere materialen te krijgen. Wij komen vrijblijvend bij u langs met stalen waaruit u dan uw keuze kunt maken. Van Sisal heeft u wel jarenlang plezier. Een ijzersterke vezel die gemakkelijk te onderhouden is.

trap bekleden sisal