Laat uw trap bekleden met Sisal!

Is het interieur van uw woning toe aan renovatie? Een van plekken die vaak over het hoofd wordt gezien is de trap. En dat terwijl u dagelijks meermaals door de nauwe trapgang omhoog en omlaag loopt. Vanwege het vele voetverkeer zullen vloer en vooral vloerbekleding op de trap sneller slijten. Sommige mensen kiezen er daarom maar voor om hun trap niet te laten stofferen. Een trap laten bekleden met Sisal brengt echter uitkomst.

Anders dan veel andere weefsels kent deze exotische vezel afkomstig uit Zuid- en Midden-Amerika, een beperkte slijtgevoeligheid. Dat komt door het robuuste en duurzame karakter. Door te kiezen voor het bekleden van uw trap met Sisal, krijgt u trap een hoogwaardige uitstraling. Maar er zijn meer voordelen.

Laat uw oude trap bekleden met Sisal en gun hem een 2e leven

Door de trap met Sisal te laten bekleden ontstaat een behaaglijkere ondergrond waarop prettige zonder schoeisel gelopen kan worden. Een bijkomend voordeel is dat deze vezel de geluiden bij het betreden van de trap dempt.

Wellicht vraagt u zich af hoe het zit met de reinigbaarheid wanneer u besluit uw trap te laten bekleden met Sisal. Het beperkte onderhoud van een niet beklede trap is een voordeel. Deze vezel is echter vuilafstotend. Vlekken zijn nauwelijks zichtbaar en de ondergrond is bovendien eenvoudig te reinigen.

Wij geven u snel een idee van het resultaat

Vraagt u zich af hoe het laten bekleden van uw trap met Sisal eruit zal gaan zien? Nodig Sisalspecialist.be dan uit voor een bezoek aan uw woning. Het maakt niet uit of u nu in Hasselt of in Leuven woonachtig bent. Wij zijn gevestigd op de grens tussen Nederland en België.

Wij beschikken over een groot aantal kleurstalen en bovendien over Sisal-producten in verschillende grofheden. Er zijn zoveel opties dat u nauwkeurig kunt kiezen wat het beste bij uw interieur past. Vanzelfsprekend beschikken wij ook over de vakkundigheid om uw trap netjes met Sisal te bekleden. Wij zorgen voor perfecte aansluiting en een hoogwaardige uitstraling.

Trap bekleden met Sisal. Dat laat je doen door Sisalspecialist.be.