Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Kies voor Sisal trapbekleding in Lommel!

Wilt u de trap in uw huidige woning in Lommel renoveren? Of betrekt u er binnenkort een nieuwbouwwoning en is de huidige trap nog kaal? Hoe de sfeer in huis ook is, Sisal trapbekleding past er altijd bij. Dat komt omdat Sisal in vele hoedanigheden verkrijgbaar is. Sisalspecialist.be is dus altijd in staat om er uw trap mee te bekleden in een stijl die past bij uw specifieke interieurwensen.

Wij bieden een hoogwaardig product aan tegen gunstige prijzen. Dat doen we door de overheadkosten van onze onderneming te beperken. Wij informeren onze klanten zo veel mogelijk virtueel maar komen wel graag langs om u vrijblijvend te bezoeken. Vanuit Valkenswaard is Lommel voor ons op steenworp afstand gelegen. Wilt u morgen wellicht al een afspraak maken?

prijs trap bekleden sisal

Laat u overtuigen van de mogelijkheden om met Sisal een trap te bekleden

De Mex collectie van Sisalspecialist.be bestaat uit een breed assortiment Sisalweefsels met een fijne textuur. Deze weefsels zijn beschikbaar in een groot aantal natuurlijke kleuren en ook uitstekend geschikt als gewone vloerbedekking of in de vorm van traplopers of Sisal trapmaantjes. Met laatstgenoemde optie kunt u Sisal nog prijsgunstiger toepassen in uw trapsectie. Het aanbrengen kunt u zelf en delen van de huidige trap blijven zichtbaar.

De Max collectie bestaat uit Sisalweefsels met een gevoelsmatig grovere structuur. Dergelijke Sisal trapbekleding is zeer slijtvast en eenvoudig te reinigen. Een Sisal trap geeft ook meer grip tijdens het lopen en draagt bovendien bij aan de warmte van uw voeten in uw huis in Lommel.

Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Voor complete Sisal trapbekleding, trapmaantjes en meer

Het natuurlijke en milieuvriendelijke karakter van Sisal, de esthetische en de functionele voordelen zorgen ervoor dat dit product als vloerbedekking zeer geliefd is. U kunt bij ons terecht wanneer u met Sisal een complete trap wilt laten bekleden, voor Sisal trapmaantjes, traplopers, en voor Sisal vloeren en karpetten.

Neem contact met ons op per telefoon of email. Wellicht is uw project in Lommel volgende week al door ons gerealiseerd en kunt u dan al genieten van het comfort van ons product.

prijs trap bekleden met sisal