Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Trap stofferen met Sisal, waar dan ook in België

eschikt u over een nieuwbouwwoning of wellicht over een trap die aan renovatie toe is in uw woning of gebouw in Brussel? Heeft u al eens aan de mogelijkheid gedacht om met Sisal uw trap te bekleden?

Sisal trapbekleding is dé duurzame oplossing bij uitstek om uw trap mee te verfraaien. Die duurzaamheid is 2-ledig. Sisal wordt namelijk gerealiseerd uit een tropische vezel. Het is een weefsel dat wordt gerealiseerd uit een natuurlijke bron en waarbij behandeling met chemicaliën niet of nauwelijks plaatsvindt. Een Sisal trap is dus een milieubewuste keuze.

prijs trap bekleden sisal

Als alternatief: Sisal trapmaantjes

Laat u uw trap in Brussel bekleden dan is er echter ook nog een andere duurzaamheidsreden om voor Sisal te kiezen. Het weefsel is namelijk zeer robuust en sterk en nauwelijks aan slijtage onderhevig. Kale plekken door het lopen ontstaan in de loop der tijd nauwelijks. Het weefsel is bovendien vlekwerend en zeer eenvoudig te reinigen. Een Sisal trap heeft een hoogwaardige uitstraling, ook al een goede reden om uw trap met dit materiaal te bekleden. En van die hoogwaardige uitstraling zult u lang kunnen genieten.

Sisal is verkrijgbaar in verschillende textuurafwerkingen van fijn tot grof. Het is gemakkelijk te combineren met andere materialen en heeft een zeer natuurlijke uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor Sisal trapmaantjes om een deel van de trap in uw Brusselse verblijf onbekleed te laten. Dat zorgt voor een in esthetische zin fraaie, moderne afwerking.

Sisal trapmaantjes kunnen eenvoudig op de traptreden worden aangebracht middels de sterk hechtende, geïntegreerde plakstrip.

Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Ook Brussel ligt binnen ons werkgebied

Sisalspecialist.be is dé leverancier op het gebied van Sisal trapbekleding van de Benelux. Vanuit het (Zuid) Nederlandse Valkenswaard is onze onderneming centraal in de Benelux gelegen en weten wij consumenten in heel Nederland en België te bedienen. Brussel is op slechts beperkte afstand van onze vestigingsplaats gelegen. Wij komen dan ook graag bij u langs voor de realisatie van een Sisal trap in uw woning (of gebouw) in Brussel. Bel of mail ons gerust.

prijs trap bekleden met sisal