Sisal zwart, voor een modern interieur

In moderne, gestileerde interieurs wordt veelal gebruik gemaakt van moderne materialen en lichte kleuren. In eerste instantie lijkt het wellicht dat Sisal als volledig natuurlijk trapbekledingproduct, minder goed past in zo’n interieur. Niets is echter minder waar. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de accentuering van Sisal zwart als karpet, loper of traploper in een hagelwit interieur. Een dergelijk contrast draagt bij aan de algehele uitstraling van zo’n inrichting, en u profiteert toch van alle praktische voordelen van Sisal.

prijs trap bekleden sisal

Sisal zwart of andere donkere kleuren

Sisal Specialist levert en realiseert vloerbedekkingen, karpetten en trapbekleding uit Sisal. Daartoe beschikken wij over een breed materialen- en kleurengamma. U heeft de keuze uit een fijne en grove textuur en verschillende motieven, van effen tot gestreept en visgraat. Vrijwel al onze uitvoeringen zijn bovendien verkrijgbaar in meer dan 10 kleuren of kleurcombinaties, waaronder donkere kleuren zoals antraciet en Sisal zwart.

Feitelijk het enige nadeel van Sisal is dat vlekvorming mogelijk is. Vlekken zijn echter relatief eenvoudig verwijderbaar. Wilt u toch een zachte en natuurlijke vorm van vloerbekleding die nagenoeg volledig onderhoudsvrij is, kies dan bijvoorbeeld voor Sisal zwart. Vlekvorming doet zich daarop nauwelijks voor. De kwaliteit van de uitstraling is duurzaam gewaarborgd en uw vloerbekleding geeft grip en zorgt bovendien voor geluiddemping.

Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Onder andere frequent toegepast als traploper

Sisal zwart springt in het oog en wordt daarom veelvuldig toegepast als accentuerende traploper of trapbekleding. Een karakteristiek interieurelement in deze vorm en kleur leent zich toch uitstekend voor een moderne inrichting. Sisal Specialist zorgt bovendien voor een vakkundige afwerking.

Beschikt u daarnaast over een ruime hal? Trek uw traploper dan door vanaf de voordeur. Een dergelijk ontwerp accentueert de lengterichting fraai en fungeert ook nog eens als robuuste droogloopmat, zonder dat vuil daarop zichtbaar achterblijft. Periodieke reiniging is eenvoudig en Sisal trekt bovendien geen stof aan.

Sisal zwart, grijs of in een antracietkleur? Ongelooflijk hoe dit van oorsprong karakteristieke product in een donkere kleur kan bijdragen aan een modern interieur. Twijfelt u nog over het eindresultaat? Bel ons en wij nemen graag met u de mogelijkheden door alvorens u de keuze maakt die bij uw interieur past.

prijs trap bekleden met sisal