Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal voor trappen

Eén van de meest sterke materialen voor het bekleden van een trap is Sisal voor trappen. Een oersterke vezel uit een subtropische plant die ook gebruikt wordt voor dartborden, touw en tapijt. Een lange levensduur, vuil- en stofafstotend en met prachtige natuurtinten. Uw trap verdient het om een mooi kleedje te dragen. Sisal is een product wat al vele jaren gebruikt wordt voor allerlei doeleinden. In plaats van Sisal voor trappen kun je ook zeggen Sisal voor katten. Krabpalen of krabplanken worden bekleed met Sisal om de kat zijn nagels te laten scherpen! Dus dat wil zeggen dat het een sterk product is en veilig voor de kat, dus ook voor kinderen.

sisal voor trappen

sisal voor trappen

Natuurlijk product

Sisal tapijt is een puur en eerlijk natuurproduct en wordt geweven in verschillende patronen. Zo heeft ieder kleed een eigen uitstraling door zijn weefpatroon en zijn kleur. Het is mogelijk om uw eigen karpet of vloerkleed te laten maken bij Sisalspecialist.be. Is er bij de standaardmaten geen afmeting die geschikt is voor uw woon- of slaapkamer, dan kan er een speciale maat gemaakt worden voor u. Ook is er Sisal voor trappen. Dit kan in de vorm van een loper, halve maantjes, het bekleden van alleen de treden, het bekleden van de treden en de zijwanden of het compleet bekleden van een trap.

Sisalspecialist.be

U kunt bij ons een scherpe offerte aanvragen voor het bekleden van uw trap en het leggen van vloerbedekking of laminaat. Is het na 15 jaar tijd om uw huis op te frissen en wilt u meedoen met de laatste trends op het gebied van inrichting, bel ons dan voor een scherpe offerte. Kies voor Sisal voor trappen of voor Sisal tapijt voor een natuurlijk product wat uw huis een luxe uitstraling geeft. De trend van nu zijn natuurlijke materialen gecombineerd met veel houten elementen en zachte dierenhuiden.

sisal voor trappen