Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal vloerkleed

Meer dan een halve eeuw geleden werd er een weefgetouw uitgevonden waarmee men Sisal kon weven. Vanaf die tijd zijn de Sisal vloeren niet meer weg te denken uit onze interieurs. Sisal matten, vloerkleden, vloerbedekking, karpetten en tapijten. Een sterke vezel die slijtvast, vuilafstotend en vochtregulerend is. Hij is uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming en kan tegen een stootje. Laat de Sisal specialist u adviseren welke kleur en welk formaat voor u het beste is. Ook voor uw trap kunt u ons benaderen op Sisalspecialist.be of u kunt ons bellen en mailen. Wij maken dan een afspraak en komen bij u langs om te meten en aan de hand daarvan kunnen wij u een scherpe offerte uitbrengen. Wij hanteren één van de laagste prijzen in Nederland. Hoe dat komt? Wij besparen zelf ontzettend veel kosten doordat we niet in het bezit zijn van een groot pand en/of showroom.

sisal vloerkleed

sisal vloerkleed

Stevige kwaliteit

Dit Sisal vloerkleed is van een stevige kwaliteit. Het heeft een rug die van een antislip-laag is voorzien en ook de omzoming heeft een goede kwaliteit, waardoor u er een groot aantal jaren plezier van zult hebben. Het is een natuurproduct waardoor het klimaatregulerend is. U kunt het uitstekend gebruiken op een vloer met vloerverwarming, dit heeft geen enkele invloed op de kwaliteit van het Sisal vloerkleed. Sisal is een natuurproduct wat wordt gemaakt van een tropische vezel die gewonnen wordt uit bladeren van de plantensoorten die tot de Agavefamilie behoren. De vezel werd genoemd naar de havenstad Sisal in Mexico, van waaruit voorheen de meeste Sisal werd geëxporteerd en deze stad economisch op de kaart werd gezet.

Niet elektrostatisch

Pure sisal, een zuiver natuurmateriaal, in prachtige kleuren en verkrijgbaar in diverse maten. Het materiaal is vochtregulerend, moeilijk ontvlambaar en niet elektrostatisch. De rug heeft een antislip-laag gemaakt van 100% latex. De randdessins zijn vervaardigd uit pure katoen en bijzonder stevig. Het sisal wordt machinaal geweven en is Okotex 100-gecertificeerd. U koopt een uniek product waarvan u zeker geen spijt zult krijgen. Kijk op onze website Sisalspecialist.be voor meer informatie. Neem contact met ons op via het contactformulier op de site.

sisal vloerkleed