Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal vloerbedekking

Of het nu voor uw overloop, trap, huiskamer, slaapkamer, kinderkamer of kantoor is, Sisal vloerbedekking is een ijzersterke partner voor uw huis. Jarenlang heeft u plezier van deze sterke Sisalvezel. Heel vroeger werd deze vezel in alle huishoudens gebruikt, maar is door de jaren heen wat in de vergetelheid geraakt door de opkomst van andere kunstmatige vezels. Nu de duurzaamheid voor voorop komt te staan, is de vezel weer terug van weggeweest. Sisal heeft een natuurlijke uitstraling met veel verschillende kleuren. Natuurlijke kleuren, zachtblauw, beige, donkerbruin en camel. Voor ieder wat wils. Vraag de sisalspecialist.be naar stalen om de verschillende soorten te kunnen vergelijken. Uw interieur krijgt een exclusieve uitstraling met deze Sisalvezel. De huidige trend is vooral met de nadruk op natuurlijk. In combinatie met houten materialen, dierenhuiden en zachte kleuren krijgt het een Scandinavische uitstraling.

sisal vloerbedekking

sisal vloerbedekking

Andere look

Wilt u eens een ander soort vloerbedekking op uw trap dan u gewend bent, kies dan voor Sisal vloerbedekking. Heeft u helemaal nog geen vloerbedekking op uw trap, bedenk dan dat het beter is om uw trap helemaal te bekleden. Ten eerste is het geluiddempend, zodat uw eventuele buren niet te veel overlast hebben wanneer u (vaker dan u denkt) de trap op en neer loopt. Is er geen vloerbedekking, dan moet u toch om de paar jaar uw trap laten schilderen, dus het is beter om er vloerbedekking op te leggen. Even een investering, maar u zult jarenlang plezier hebben van uw Sisal vloerbedekking.

Geschikt voor vloerverwarming

Sisal is zeer geschikt voor een vloer met vloerverwarming. Sisal vloerbedekking past zich aan qua vochtigheidsgraad. Sisal is ook uitermate geschikt voor een kantoor. De wieltjes van de bureaustoelen brengen normaal gesproken veel schade toe aan de vloerbedekking, maar de Sisal vloerbedekking deert dit niet.

Sisal is uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming. Sisal is een natuurlijk product dat wordt gewonnen uit een tropische plant. Het is een ijzersterke vezel en maakt Sisal vloerbedekking daarom ook zeer geschikt voor het bekleden van uw trap en overloop. Sisal kan ook uitstekend gebruikt worden voor kantoren. Door zijn sterke vezel is het bestand tegen de schade die de wieltjes van bureaustoelen veroorzaken. De rug van de Sisal vloerbedekking is ook van een uitstekende kwaliteit. Heel mooi is een Sisal kleed met een leren rand. Niet voor op kantoor uiteraard maar in uw woonkamer of slaapkamer.

sisal vloerbedekking