Sisal visgraat

Sisal, het vezelproduct dat wordt vervaardigd uit tropische planten, is terug van weggeweest. Het betreft een natuurlijk product met dito uitstraling. Bovendien heeft het een groot aantal voordelen wanneer het als trapbekleding of traploper toegepast wordt. Bovendien is Sisal leverbaar in diverse motieven waaronder het levendige Sisal visgraat.

Kiest u voor een onderhoudsarme trapbekleding met een structuur qua grofte en uitstraling naar wens en verkrijgbaar in allerlei fraaie natuurlijke kleuren? Kies dan voor Sisal visgraat.

prijs trap bekleden sisal

Sisal visgraat is uiterst fraai en stijlvol

Sisal visgraat kenmerkt zich door het typische visgraatmotief bestaande uit een reeks van aan elkaar gewezen ‘V-vormen’ door gebruik van verschillende vezelkleuren. Dit product is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen die zowel de uitstraling als de gevoelsmatige textuur bepalen.

Onze Sisal Collectie Jabo Fijn kent een zeer fijne structuur waarin de afzonderlijke weefknopen nauwelijks individueel zichtbaar zijn. Dit tapijt kenmerkt zich door het relatief gladde, verfijnde oppervlak. Onze Sisal Collectie Jabo Grof is verkrijgbaar in een 10-tal kleuren en heeft een meer robuuste structuur.

Als alternatief voor Sisal visgraat kunt u bij sisalspecialist.be ook kiezen voor onze Sisal collectie Metropool of de Stripe-versie daarvan. De metropoolversie toont duidelijk de horizontale banen in het weefoppervlak. De Stripe-versie bevat zowel horizontale als verticale banen waardoor een fraai, zich herhalend blokmotief ontstaat. Een visgraatmotief onderscheidt zich daarvan door het dynamische karakter.

Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Niets dan voordelen

Welke Sisal-uitvoering u ook prefereert, fijn, grof, effen of Sisal Visgraat, u kiest in alle gevallen voor een robuust, natuurlijk product dat weinig onderhoud vergt. De bovenmatige sterkte-eigenschappen van deze vezel waarborgen dat uw trapbekleding niet snel zal slijten. Afgezien van de fraaie uitstraling is Sisal ook te overwegen wanneer u per se ‘warme’ trapbekleding wilt, maar iemand in uw gezin last heeft van allergieën en dergelijke. De vezels van deze trapbekleding trekken namelijk nauwelijks stof aan.

Op onze website krijgt u een volledig overzicht van alle uitvoeringen op het gebied van Sisal die u kunt kiezen. Heeft u nog vragen, neem gerust contact op. Wij zijn specialist in levering maar brengen dit hoogwaardige vloerproduct ook vakkundig bij u aan.

prijs trap bekleden met sisal