Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal traptreden

U kunt de trap helemaal laten bekleden, inclusief zijkanten, of u kiest voor enkel Sisal traptreden bekleden. De zijkanten ook bekleden is in feite veel mooier en bovendien werkt het geluiddempend. Doordat onze wereld veel duurzamer aan het worden is, bent u ook milieuvriendelijk bezig wanneer u kiest voor Sisal. Sisal is een natuurlijke vezel, verkregen uit een subtropische plant. Heel vroeger werd deze al gebruikt voor het maken van touw en later voor dartborden. Het is een ontzettend sterke vezel en heeft u een kat, dan kan deze zijn nagels scherpen zonder dat u het ziet. Sisalspecialist.be heeft veel vakbekwame medewerkers in dienst die uw trap heel secuur bekleden. Zonder veel afval en met ons goed onderhouden gereedschap, tot in de finesse afgewerkt. Duurzaamheid staat in een hoog vaandel bij veel producenten van vloerbedekking, tapijt, vloerkleden, karpetten, traplopers, lopers en Sisal traptreden of halve maantjes.

sisal traptreden

sisal traptreden

Katbestendig

Zoals reeds eerder vermeld zijn kattennagels geen gevaar voor Sisal traptreden. In krabpalen wordt zelfs ook Sisal gebruikt. Uw interieur heeft er dankzij de Sisal niets van te lijden. U kunt uw trap ook in twee kleuren laten bekleden. Zo krijgt u het effect van een loper, terwijl het toch allemaal aan één stuk ligt en daardoor extra stevig. Kijk op onze website voor ideeën en voorbeelden. U zult zien dat de trappen bekleed met Sisal een veel luxere uitstraling hebben. Wij kunnen deze mooi strak leggen en met Sisal wordt een trap extra veilig doordat het een grove vezel is en u een goede grip heeft. Sisal is een aantal jaren in de vergetelheid geraakt, maar door het feit dat duurzaamheid belangrijk is, is deze vezel weer in ere hersteld.

Offerte

Wij kunnen voor iedereen een scherpe offerte neerleggen, omdat we zelf kostenbesparend werken. Geen grote showroom en kantoor, maar een klantenbezoek aan huis en een stalenboek waar u het materiaal kunt voelen en zien. Wij meten direct in bij u en kunnen dan een scherpe offerte maken voor Sisal, Wol, Vinyl of welke materiaal u ook kiest.

sisal traptreden