Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal trapmaantjes

Een speciaal ontworpen halve maan bekleding of Sisal trapmaantjes kunnen uw trap net dat beetje extra uitstraling geven. Bovendien geeft het een extra bescherming op de loopvlakken, zodat uw schilderwerk bespaart blijft. U kunt ook kiezen voor het complete bekleden van de trede. Dit geeft een luxere uitstraling en een langere levensduur voor het schilderwerk. Kijk op www.sisalspecialist.be voor voorbeelden en ideeën wat betreft kleur en manier van bekleden. Sisal trapmaantjes zijn uiteraard voordeliger dan het totaal bekleden van de treden. U kunt te allen tijde een vrijblijvende offerte opvragen voor deze maantjes of de totaalbekleding. Sisal is een vezel die erg geschikt is voor mensen met een huisstof allergie. Het vuil hecht zich niet in de vezel en is gemakkelijk met de stofzuiger te verwijderen.

sisal trapmaantjes

sisal trapmaantjes

Uw budget

Klein budget? Wij doen ons best om u toch een nieuwe trapbekleding aan te bieden die bij uw budget past. Onze manier van werken zorgt ervoor dat wij u goede kortingen kunnen geven. Wij geven geen geld uit aan dure kantoren of showrooms. Wij komen liever bij u langs om u stalen te laten zien van de diverse materialen die wij in de verkoop hebben. Uiteraard zijn er buiten de Sisal ook veel andere producten in onze collectie. Vinyl en wol zijn er enkele van. Misschien is er voor uw budget nog een andere oplossing mogelijk. Vraag het ons.

Contactformulier

U kunt ook het contactformulier invullen zodat wij u van de gevraagde informatie kunnen voorzien. De Sisal trapmaantjes zijn een goede vervanging voor de compleet beklede traptrede. Stevig en veilig door de Sisal vezel. U kunt uw overloop laten bekleden met Sisal en de open trap met halve maantjes om zo toch een eenheid te creëren. Wij komen vrijblijvend bij u langs om een goed advies te geven, voordelig in te meten en u een passende offerte voor te leggen. De oude vloerbedekking nemen wij desgewenst mee tegen een speciaal tarief.

sisal trapmaantjes