Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal traploper

Een sisal traploper leggen is niet een klus die u zomaar zelf kunt doen. Het project vergt de nodige kennis en de juiste gereedschappen. Laat daarom uw sisal traploper vakkundig leggen door een van onze specialisten. Zij hebben elk jarenlange ervaring in het leggen en bekleden van vloeren en trappen. Ons gereedschap wordt door de specialist voor ieder project zorgvuldig uitgekozen.

De specialist komt graag eerst bij u thuis, op afspraak, en bekijkt met u samen naar alle mogelijkheden. Daarnaast neemt de specialist stalen mee met verschillende type sisal en verschillende kleuren, samen maakt u dan de beste keuze voor uw trap. Heeft u liever eerst advies? Dit is natuurlijk ook geen probleem, neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Sisal is uitermate geschikt voor mensen met een huisstofallergie aangezien de vezel huismijt allergie vrij is. Daarnaast is sisal traploper gemakkelijk schoon te maken en is zelfs vuilafstotend. Door de sterke vezels van Sisal kunnen wij garant staan voor een lange levensduur van uw traploper!

sisal traploper

sisal traploper

Sisalspecialist.nl

Wij maken en zorgen voor een nette passende offerte voor het plaatsen van uw traploper. Neemt u gerust een kijkje op onze website en lees een aantal recensies van klanten die u voorgingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel en vakkundig te werk gaan. Wij hebben geen duur pand en/of showroom en besparen hiermee onszelf, maar vooral u extra kosten!

Heeft u al interesse gekregen na het lezen van deze tekst? Maak dan gerust een afspraak met een van onze specialisten via het contactformulier op www.sisalspecialist.nl.

Sisal is uniek voor uw woning

Elk type sisal heeft een uniek weefpatroon en een verschillende kleur. Hierdoor is sisal erg uniek en geschikt als traploper. Het is bij ons tevens mogelijk om uw trap te laten bekleden of uw vloer te laten leggen met vinyl, laminaat en/of tapijt. Daarnaast bieden wij sisal karpetten tegen een zeer scherpe prijs en maken indien nodig deze zelfs op maat voor u.

sisal traploper