Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal traploper prijs

Heeft u interesse in een van onze diensten of wilt u gewoon informatie over sisal traploper prijs? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord en helpen u bij al uw vragen. Tevens maken wij voor ieder project en iedere klant een scherpe offerte. Wij kunnen onze prijzen laag houden, omdat wij geen duur bedrijfspand of dure showroom hebben. Een van onze specialisten komt liever bij u langs, op afspraak, om samen met u al uw vragen op te lossen. De specialist kan stalen meenemen in verschillende kleuren en type sisal, zodat u ter plaatse de beste keuze kunt maken.

Alvast benieuwd naar onze collectie voor sisal traploper prijs bekijk dan onze website.

sisal traploper prijs

sisal traploper prijs

Waarom sisal?

Sisal wordt gemaakt/geweven uit natuurlijke producten. Het is een sterke natuurlijke vezel, welke vocht- en vuilafstotend is. Het schoonhouden en schoonmaken is ook vele malen gemakkelijker dan bijvoorbeeld tapijt. Meestal is even stofzuigen al voldoende. Daarnaast is de vezel door zijn sterke structuur erg duurzaam en kunnen wij garant staan voor een lange levensduur!
De vezel is daarnaast ook nog eens huismijt allergie vrij en is dus uitermate geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.

De Sisal Specialist

Wij van de Sisal Specialist kunnen u alles aanbieden met betrekking tot sisal karpetten, vloeren en trappen, maar wij leveren ook vinyl en laminaat. Wij leveren alle projecten netjes af en naar 100% tevredenheid. Tegen een kleine vergoeding nemen wij zelfs al het afval mee.

Elk van onze specialisten heeft jarenlange ervaring op het gebied vloeren leggen, trappen bekleden en het plaatsen van sisal. Zij verstaan hun vak en zijn kundig in wat zij kunnen.

Het kiezen en toepassen van de juiste gereedschappen is erg belangrijk voor het project. Daarom gebruiken wij alleen gereedschap van de beste kwaliteit.

Heeft u al interesse gekregen na het lezen van deze tekst? Maak dan gerust een afspraak met een van onze specialisten via het contactformulier op www.sisalspecialist.be.

sisal traploper prijs