Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal traploper leggen

Wilt u graag een sisal traploper leggen? Ons advies is om dit niet zelf te doen. Voor vele mensen is dit onbegonnen werk en vele missen de juiste gereedschappen en kennis. Wij helpen u graag verder bij het leggen van een traploper.

Wij bij Sisal Specialist werken alleen met echte vakmensen. Onze specialisten hebben elk jarenlange ervaring en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Twijfelt u nog aan de juiste kleur of aan het type sisal? Onze specialist komt graag bij u thuis, op afspraak, en neemt stalen voor u mee. Zo kunt u meteen een goede indruk krijgen om zo tot de beste keuze te komen. Tijdens het bezoek geeft onze specialist graag advies over welke sisal het beste bij uw interieur past.

sisal traploper leggen

sisal traploper leggen

Ons gereedschap

Zoals hierboven benoemd is het gereedschap erg belangrijk bij een sisal traploper leggen. Indien er geen gebruik wordt gemaakt van de juiste gereedschappen kan het project uitlopen tot een fiasco. Daarom gebruiken wij alleen het beste gereedschap en weet de specialist precies het juiste gereedschap voor uw project. Wij willen natuurlijk dat u tevreden bent met de oplevering van het project en gaan pas weg als u dat 100% bent!

Tevens werken wij met het motto: zo min mogelijk afval! Dit zorgt voor minder kosten en maakt het project betaalbaarder voor u.

Uniek voor in uw woning

Elk type sisal heeft een eigen kleur en weefpatroon. Dit maakt sisal erg uniek voor uw traploper. Het is tevens mogelijk om uw eigen karpet of vloerkleed te laten maken bij sisalspecialist.be. Is er bij de standaardmaten geen afmeting die geschikt is voor uw woon- of slaapkamer, dan kan er een maat gemaakt worden speciaal voor u.

Daarnaast biedt de Sisal Specialist ook verschillende opties voor uw vloer(en). Wij leveren en leggen namelijk ook vinyl en laminaat.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

sisal traploper leggen