Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal traploper kopen

Wilt u een sisal traploper kopen? Bij de Sisal Specialist vindt u met betrekking tot Sisal voor vloeren, karpetten en trappen! Daarnaast kunnen wij ook uw trap bekleden met vinyl of uw vloer leggen met laminaat. Bezoek gerust eens onze website en lees een aantal recensies van klanten die u voorgingen.
Een traploper leggen is voor de meeste een onbegonnen project. Men mist vaak de juiste gereedschap en/of de juiste kennis. Laat daarom uw traploper leggen door een van onze specialisten. Onze specialisten staan u altijd graag te woord en geven u maar wat graag advies. Heeft u vragen over welke kleur en type sisal het beste bij uw woning zou passen? Ook hierbij helpen onze specialisten u graag. Zij komen bijvoorbeeld bij u langs met stalen, zodat u meteen een indruk kunt krijgen en de beste keuze kunt maken.

sisal traploper kopen

sisal traploper kopen

Wat is sisal?

Sisal is een sterke natuurlijk vezel en wordt geweven uit natuurlijke materialen. De vezel is vocht- en vuilafstotend, waardoor u uw traploper gemakkelijker schoon kunt houden. Vaak is even stofzuigen al voldoende! Sisal is erg sterkt en duurzaam, daarom kunnen wij garant staan voor een lange levensduur van uw traploper!

De vezel is daarnaast ook nog eens huismijt allergie vrij en is dus uitermate geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.

Scherpe offerte

Ieder project is anders. Daarom maken wij voor ieder project en iedere klant een passende scherpe offerte. Elk van onze specialisten heeft jarenlange ervaring en is dus echt vakbekwaam.

Wij hebben daarnaast gekozen om geen dure showroom of bedrijfspand te bezitten. Hierdoor houden wij voor ons de kosten laag, maar uiteraard ook voor u! Twijfel dus niet langer over een sisal traploper kopen en bezoek snel onze website.

Neemt u eens een kijkje in onze collectie voor sisal traploper kopen op www.sisalspecialist.be.

sisal traploper kopen