Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal trapbekleding

Vaak is het moeilijk om te kiezen welk soort trapbekleding u het liefst zou willen, maar bij het zien van een staal voor Sisal trapbekleding, bent u direct om. Sisal is een natuurproduct waardoor het een rijke uitstraling heeft en bovendien gaat het door de ijzersterke vezel waarvan het gemaakt is, jaren en jarenlang mee. Vuil heeft totaal geen vat op deze sterke gladde vezel. Het nestelt zich niet in de vezel en is gemakkelijk te verwijderen met een stofzuiger. Het is een natuurproduct, maar toch is het in verschillende prachtige kleuren te krijgen. Het is geschikt voor zowel uw trap als uw woonkamer, slaapkamer of zakelijk gezien uw kantoor. De vezel is goed bestand tegen de bureaustoelwielen en vertoont geen slijtageplekken. Ga voor duurzaam en bestel Sisal trapbekleding.

sisal trapbekleding

sisal trapbekleding

Veiligheid op de trap

Zeker voor de veiligheid is het heel belangrijk om Sisal trapbekleding te nemen. U heeft minder kans op uitglijden doordat de vezel vrij stug is en niet glad. Uw grip op de trap is daarom veel beter. Ook voor een dichte trap zijn er bijvoorbeeld halve maantjes van Sisal. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de treden van een  trap helemaal te bekleden. Dit geeft een nog luxere uitstraling aan uw trap. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het bekleden van uw trap en vraag naar de Sisal vloerbedekking. Veiligheid voor u en uw kinderen en een lange levensduur.

Veel kleuren Sisal trapbekleding

Wij kunnen u echt een superscherpe offerte geven voor de Sisal trapbekleding. Omdat wij zelf kostenbesparend werken is het voor ons mogelijk om onze gewaardeerde klanten hierin mee te laten profiteren. Geen duur kantoor of showroomruimte, wij komen bij u langs met diverse stalen. U kiest, wij meten en geven u een scherpe offerte voor het leggen van Sisal trapbekleding. Meten doen wij scherp, zodat er zo min mogelijk afval overblijft en u niet betaalt voor vloerbedekking die niet gebruikt wordt. Wij denken in alles met u mee. Ook het afvoeren van de oude vloerbedekking kan door ons tegen vergoeding worden geregeld. U heeft nergens omkijken naar. Kijk op onze website www.sisalspecialist.be

sisal trapbekleding