Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Een Sisal trap voor welk gebouw in Leuven dan ook

Of u nu woonachtig bent in een oude en karakteristieke woning in Leuven of in een modern huis. Of het nu gaat om trapbekleding voor uw woning of voor een aantrekkelijke vloer op de zaak. Sisal is altijd te combineren met uw voorkeursstijl in Leuven.

Sisal wordt door ons als specialist voornamelijk aangebracht als trapbekleding. Trapsecties worden intensief belopen en daardoor behoorlijk belast. Er is echter niets zo vervelend als lelijke afgelopen plekken of beschadigingen op uw trap. Telkens merkt u die weer op. Dit kunt u al heel eenvoudig oplossen door Sisal trapmaantjes op de treden aan te brengen.

prijs trap bekleden sisal

Of liever een complete Sisal trap bekleden?

Het natuurlijke karakter van de Sisal vezel en de goede bestendigheid en milieuvriendelijkheid maken Sisal trapbekleding tot een geliefd product. De haast oneindige mogelijkheden qua kleurtinten en grofheden zorgen ervoor dat ook uw trapsectie in woning of gebouw in Leuven met dit product kan worden verfraaid.

Door te kiezen van Sisal trapmaantjes blijft een deel van de oorspronkelijke vloer in het zicht terwijl u toch kunt profiteren van de uitstraling maar ook de loopgrip van Sisal. Kiest u voor een Sisal trap in de vorm van een traploper dan geeft u uw trapsectie een wat karakteristiekere look. Volledig bekleden, dat kan natuurlijk ook.

Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Informeer naar onze ervaringen

Sisalspecialist.be is vanuit haar centraal gelegen bedrijfslocatie in het Zuiden van Nederland gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van Sisal trapbekledingen bij cliënten door de hele Benelux. Informeer naar onze ervaringen met werkzaamheden voor klanten in Leuven. Desgewenst brengen wij u met referenties in contact zodat u in uw eigen stad al eens kunt gaan kijken naar werk dat door ons werd verricht.

Door met Sisal een trap te bekleden kiest u voor een product met vele voordelen. Door onze grote volumes als gevolg van ons specialistische werk, kunnen wij hier toch aantrekkelijke prijzen voor u in rekening brengen. Bekijk onze collectie en neem contact op!

prijs trap bekleden met sisal