Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Op zoek naar Sisal trapbekleding in Mol?

Bent u op zoek naar een partij om Sisal trapbekleding aan te brengen op de trap in uw woning of gebouw in Mol? Zoek niet verder want de medewerkers van onze firma die hierin gespecialiseerd zijn, staan als u dat wilt binnen een half uur voor uw deur.

Een Sisal trap zorgt echt voor meerwaarde t.a.v. uw trapsectie, zowel in esthetische zin als functioneel. Maar er zijn meer redenen om voor volledige bekleding met dit vezel of om voor Sisal trapmaantjes te kiezen.

prijs trap bekleden sisal

Sisal trap: een zeer duurzame wijze van bekleden

De duurzaamheid van een Sisal trap komt op 2 manieren tot uiting. Dat zal u als consument in Mol vast en zeker interesseren. In onze ervaringen spelen milieuaspecten namelijk steeds meer een rol bij aankoopbeslissingen. En het natuurlijke karakter van de Sisal vezel alsmede het ontbreken van chemische additieven maken dit weefsel tot een van de meest duurzame en milieubewuste keuzes.

Maar Sisal is ook robuust en slijtvast. Het weefsel is vlekafstotend en bovendien zeer eenvoudig reinigbaar. Het resultaat is dat een Sisal trap dus ook nog eens zeer lang mee gaat. Sisal geeft u bovendien meer grip wanneer u op de trap loopt en bevordert daarmee dus ook nog eens de veiligheid. Is een complete Sisal trap bekleden u in Mol te kostbaar? Kies in dat geval voor gedeeltelijk bedekkende Sisal trapmaantjes. Die kunt u bovendien heel eenvoudig zelf aanbrengen.

Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Wij bieden u ruime keuze in Mol

Ongeacht de karakteristieken van de inrichting van uw woning of gebouw in Mol, wij beschikken over een Sisalproduct dat hierbij past. Het is beschikbaar in verschillende groften en gevarieerde kleurtinten, allen met een zeer natuurlijk en verfraaiend karakter. Sisal trapbekleding kan zowel op open als dichte trapconfiguraties worden toegepast. Ook kunnen wij u voorzien van een traploper die uw trapsectie extra cachet geeft.

Een hoogwaardig product en toch gunstige prijzen? Dat kan alleen bij Sisalspecialist.be.

prijs trap bekleden met sisal