Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal trap

Het bekleden van een trap kun je niet zomaar, het vereist wel degelijk vakmanschap en ervaring en zeker voor een Sisal trap. Sisal is een stugge vezel en moet daarom op de juiste manier gesneden worden met zeer goed gereedschap. Sisal is op het moment bijzonder trendy en past in de moderne interieuren met bepaalde stijlen. Vooral het duurzame en natuurlijke spreekt erg veel mensen aan. Iedereen is toch wel bezig met het milieu en wil daar zijn bijdrage aan leveren, zodat ons nageslacht ook nog van onze mooie wereld kan genieten. Een Sisal trap levert zeker zijn bijdrage aan duurzaamheid. Door het gebruik van deze vezel zal deze trap zeker een heel aantal jaren meegaan en mooi blijven. Door de mooie natuurlijke kleuren is een trap met Sisal echt tijdloos.

sisal trap

sisal trap

Mooi man

Sisalspecialist.be heeft een groot assortiment in de aanbieding. Aan de hand van stalen die wij meebrengen bij ons bezoek aan uw huis, kunt u bepalen welke kleur en materiaal voor u geschikt is. De Sisal trap krijgt door deze oersterke vezel een stijlvolle uitstraling en u bent gegarandeerd een aantal jaren vrij van de moet om nieuwe vloerbedekking te leggen. Sisal is slijtvast en zand en vuil hebben geen grip op deze vezel. Schoonmaken met de stofzuiger is heel eenvoudig en voldoende. U zult zien dat de mensen die uw trap zien de bovenstaande uitspraak zullen gebruiken.

Goed gereedschap

Belangrijk bij het goed bekleden van een trap is het gereedschap en het vakmanschap van onze mensen. Zeker bij een trap die ook aan de zijkanten moet worden bekleed is het belangrijk dat de messen scherp zijn. Wij werken onder het motto: Zo weinig mogelijk afval, dus minder kosten en beter betaalbaar. Laat daarom Sisalspecialist.be uw trap inmeten, dan bent u echt voordelig uit. Bel vandaag nog en vraag een scherpe offerte. Voordat de winter begint een prachtig bekleedde Sisal trap!

sisal trap