Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Een Sisal trap in Hasselt via Sisalspecialist.be

Sisalspecialist.be is de op België gerichte tak van ons in het Nederlandse Valkenswaard gevestigde bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in Sisal trapbekleding. Vanuit de centrale locatie van onze onderneming bedienen wij klanten in de hele Benelux die graag een Sisal trap willen laten leggen. Hasselt is feitelijk op steenworp afstand van ons bedrijf gelegen en wij komen dan ook met alle plezier vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden door te spreken.

prijs trap bekleden sisal

Waarom kiezen voor Sisal trapbekleding?

Of u nu een nieuwe woning betrekt in Hasselt of dat u al een tijdje in uw huidige woning verblijft en het interieur aan een verfrissing toe is. Om met Sisal een trap te bekleden is sowieso een goede keuze. Wij hebben altijd een oplossing beschikbaar die uw goedkeuring zal kunnen verdienen. Dat komt omdat de esthetische variatie van de mogelijkheden t.a.v. een Sisal trap eindeloos is. Waar gaat uw voorkeur in Hasselt naar uit?

  • Grove of juist fijne textuur?
  • Een specifieke kleurtint? De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos.
  • Een Sisal trap compleet bekleden, met een karakteristieke traploper of kiest u voor Sisal trapmaantjes?

Afgezien van de natuurlijke uitstraling van Sisal zijn er daarnaast nog veel meer voordelen. Kiest u voor Sisal voor uw trap dan kiest u voor een natuurlijk product dat milieuvriendelijk is. De robuustheid is enorm en Sisal trapbekleding waarborgt zelfs uw veiligheid in Hasselt. Het geeft u namelijk meer grip. Valt u toch dan is Sisal heerlijk zacht.

Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Van Sisal trapmaantjes tot complete bekleding van de trapsectie

Wij van Sisalspecialist zijn niet alleen uw leverancier van Sisal trapbekleding in Hasselt, we zorgen ook dat het vakkundig wordt aangebracht. Laat het bekleden maar aan onze medewerkers over! U mag bovendien rekenen op onze advisering zodat het eindresultaat optimaal naar uw wens zal zijn. Bekijk de projecten op onze website om te zien waartoe wij in staat zijn.

Laat u overtuigen: van Sisal!

prijs trap bekleden met sisal