Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal trap bekleden: dat vraagt om vakwerk

Sisalspecialist.be, de Belgische tak van ons bedrijf gevestigd in Zuid-Nederland, krijgt in de praktijk regelmatig opdracht tot Sisal trapbekleding van particulieren en bedrijven in de provincie Antwerpen. Wij zijn dan ook dé expert op het gebied van Sisal trappen en actief binnen zowel Nederland, België als Luxemburg. Ook u in Mechelen kunt dus een beroep op onze vakkundigheid doen. Wij verfraaien graag uw nieuwe of oude trap. Dat kan al heel eenvoudig met behulp van Sisal trapmaantjes.

prijs trap bekleden sisal

Sisal trapbekleding: op veel gebieden de beste keuze voor u in Mechelen

Bent u een van die bijna 100.000 inwoners in het Belgische Mechelen die overwegen om de trap van een nieuwbouwwoning of bestaande bouw met Sisal te bekleden? Dat vinden wij een verstandige keuze. Laat ons de voordelen van Sisal om een trap mee te bekleden maar eens opsommen:

  • Natuurlijk product zonder chemische toevoegingen en dus milieuvriendelijk;
  • Prachtige, hoogwaardige uitstraling;
  • Gevoelsmatig fijn en verkrijgbaar in legio textuuruitvoeringen en kleurcombinaties;
  • Vlekafstotend en gemakkelijk reinigbaar;

Sisal trapbekleding en Sisal trapmaantjes bieden zowel esthetische als functionele voordelen. Het natuurlijke weefsel voelt zacht aan uw voeten en verbetert uw grip op de trap. Daarmee draagt het ook nog eens bij aan de veiligheid van uw trapsectie in Mechelen.

Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Hoogwaardige uitstraling, vakkundig gelegd, gunstige prijs.

Kiest u voor Sisal trapmaantjes ter toepassing in de trapsectie van uw woning of gebouw in Mechelen? Die kunt u zelf eenvoudig aanbrengen. Het stofferen van uw trap in de vorm van een traploper of een complete Sisal trap bekleden vergt echter uitzonderlijke vakkundigheid. Onze medewerkers hebben daarmee gelukkig jarenlange ervaring. De voorbeeldprojecten op onze website, ook van klanten in de regio Mechelen, geven u een beeld van onze vaardigheden.

Gun uw bestaande trap een nieuw leven en kies voor een Sisal trap!

prijs trap bekleden met sisal