Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal tapijt

Veel bekende fabrikanten van tapijt werken met Sisal omdat dit een ijzersterke vezel is en waardoor ze kunnen garanderen dat uw Sisal tapijt jaren mee zal gaan. Sisal is een natuurlijke vezel verkregen uit een subtropische plant. Heel vroeger werd deze vezel al veel gebruikt voor het maken van touw en dartborden. Als tapijt is het een tijdje weggeweest, maar door de duurzame samenleving waarin we nu zitten, wordt het weer trendy om hier kleden en tapijten van te maken. Vooral omdat het een natuurlijke uitstraling heeft wordt het gecombineerd met mooie houten meubels en accessoires, vachten en stoffen met lichte kleuren. Tijd voor een opfrisbeurt van uw huis? Bel de sisalspecialist.be voor een scherpe offerte en een goed advies. Er zijn veel maten kleden ook die gemaakt zijn van Sisal. Standaardmaten, maar uitzonderlijke maten kunnen op verzoek ook gemaakt worden. Wij kunnen werken met lagere prijzen dan onze collega’s.

sisal tapijt

sisal tapijt

Thuis kleuren bekijken

Omdat wij alle soorten tapijt op stalen hebben, kunnen wij bij een bezoek aan u thuis direct een passende offerte maken. U zoekt de kleur uit die u mooi vindt, wij gaan aan het meten en kunnen u meteen een prijs geven voor de werkzaamheden die we moeten gaan uitvoeren. U weet zo meteen waar u aan toe bent en kunt daarom sneller beslissen. Wij bestellen de benodigde materialen en kunnen zo snel mogelijk aan de slag om uw huis weer een frisse uitstraling te geven. Het meten gebeurt bij ons op een manier waarop we zo economisch mogelijk meten en zo min mogelijk afval hebben.

Sisalspecialist.be

Sisal tapijt op een dichte trap, een op trap of op de overloop. Voor ons geen enkel probleem. Wij pakken ieder project aan. Door onze jarenlange ervaring is geen karwei ons te groot of te moeilijk. Het liefst werken wij met Sisal omdat we weten dat de klant hier lang plezier van zal hebben omdat het zo ontzettend sterk is. Kijk voor voorbeelden op onze website. Natuurlijk is het ook mogelijk om andere materialen te bestellen en te laten leggen door ons. Bel of mail voor het maken van een afspraak.

sisal tapijt