Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal specialist

Sisal Specialist ben je niet zomaar, dit wordt je door jarenlang ervaring te hebben in het leggen van tapijt, vloerbedekking en het bekleden van trappen, sisal specialist Nederland en België en thijstapijt.nl zijn zulke specialisten. Laat ons een goed advies geven voor uw trap, huiskamer, andere gedeeltes van uw huis of zakelijk, uw kantoor. Sisal is bij uitstek geschikt voor een kantoor. Door zijn sterke vezel weerstaat hij de wieltjes van de bureaustoelen en zal niet slijten. Er zijn diverse mooie natuurtinten te verkrijgen die in ieder kantoor goed tot zijn recht komen. Specialisten weten waar ze het over hebben en verwennen hun klanten graag met een scherpe offerte. Ons specialisme zit in het leggen van vloerbedekking, niet in het onderhouden van een eigen kantoor of showroom, daarom kunnen wij met lagere prijzen werken dan onze collega’s. Vraag een offerte aan of maak een afspraak voor een huisbezoek.

sisal specialist

sisal specialist

Sisal of andere materiaal

Er zijn veel verschillende materialen in omloop en in de verkoop. Wij als Sisal Specialist willen u echter een goede vloerbedekking aanbevelen, eentje waar u jarenlang plezier van heeft en die slijtvast en op trappen zeer veilig is. Daarom bevelen wij Sisal aan, een ijzersterke vezel die geen vuil en stof vasthoudt, waardoor hij eenvoudig te reinigen is en daarom erg goed is voor mensen met een huisstof allergie. Sisal is te krijgen in verschillende natuurtinten en met verschillende weefpatronen. Voor iedereen bestaat er wel een geschikt tapijt of vloerkleed van Sisal. Mooie structuren en afwerkranden. Een kleed met een lederen rand heeft bijvoorbeeld een veel stoerdere look dan eentje met katoenen afwerkranden.

Bestel tijdig

De zomer is een geschikte tijd om uw huis eens op te frissen. Alle oude vloerbedekking eruit en een mooi nieuw Sisal tapijtje erin. De Sisal Specialist België adviseert u graag over de mogelijkheden en de mooie betaalbare prijzen van Sisal tapijt. Wij komen graag bij u op de koffie om onze stalen met verschillende voorbeelden van weefpatronen en kleuren te laten zien. Wij meten alles in en berekenen de totaalprijs voor u. U zult zien dat u voor een mooie prijs met een fris huis de herfst en winter ingaat.

sisal specialist