Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal plaatsen

Er zijn diverse mogelijkheden in de verwerking van Sisal, daarom laat u www.sisalspecialist.be de Sisal plaatsen waar u dat nodig vindt. U kunt werken met een complete vloerbedekking in huis of met kleden van bepaalde afmetingen. De kleden zijn te krijgen in diverse afmetingen, in verschillende kleuren en met verschillende afwerkranden. Zo ziet een kleed met een leren afwerkrand er veel stoerder uit dan een kleed met een katoenen afwerkrand. Er zijn oneindig veel mogelijkheden en daarom is het verstandig om de Sisalspecialist bij u langs te laten komen met stalen en aan de hand daarvan kan hij een gedegen advies aan u geven wat er in uw huis mogelijk zou zijn. Ieder huis heeft zijn eigen uitstraling en Sisal past daar heel erg goed bij. Het is een natuurlijk en duurzaam product wat ook nog eens ijzersterk is en jarenlang meegaat.

sisal plaatsen

sisal plaatsen

Scandinavische uitstraling

Houdt u van een Scandinavische uitstraling in uw huis met mooie vachten en stoere tapijten, dan moet u zeker Sisal plaatsen. Met mooie houten meubelen, vachten en een Sisal tapijt creëert u een typische warme sfeer. Lekker het haartje aan in de winter, wat wil je nog meer. Maar ook voor kantoorruimtes is Sisal uitermate geschikt. Omdat het een hele sterke vezel is, kan het wat hebben, zeker omdat de wieltjes van bureaustoelen normaal gesproken erg veel slijtage opleveren. Bij sisal is dit niet het geval. Sisal is te krijgen in allerlei kleuren of een combinatie van kleuren.

Sisal op trap plaatsen

Wilt u een veilige vloerbedekking op uw trap om uitglijden tegen de gaan, dan moet u ook hier zeker Sisal plaatsen. Het is een zeer sterke vezel en slijt niet snel. Hij is slipvast en voor mensen met een stof allergie heel erg positief. Hij neemt geen stof op, dus is gemakkelijk met een stofzuiger te reinigen. Water is voor Sisal funest, dus in de keuken kunt u beter werken met vinyl. Ook dit kunnen wij leveren. Vraag een offerte aan of laat ons langs komen om u advies te geven.

plaatsen sisal