Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal op trap

Kijk voor een aantal voorbeelden van Sisal op trap op onze website. Hier ziet u een aantal bekleedde trappen in verschillende kleuren. U ziet dat een trap met Sisal een zeer luxe uitstraling heeft. Bovendien is de Sisal vezel ontzettend sterk en door de grove structuur bestaat er minder kans op uitglijden. U kunt ook kiezen voor een traploper, gelegd met roedes, of voor een gehele bekleding van de traptreden incl. de zijkanten of voor enkel de traptreden. Aan iedere manier van bekleden hangt uiteraard een ander prijskaartje. Bij sisalspecialist.be betaalt u echter nooit te veel. Wij hanteren zeer scherpe prijzen en kunnen dit doen omdat we zelf op bepaalde kosten besparen. Sisal is ook bijzonder geschikt voor mensen met een huisstof allergie. Door de grove en gladde vezel hecht het stof zich niet in het tapijt en is het eenvoudig te reinigen met een stofzuiger. Gebruik nooit water om Sisal schoon te maken. Hierdoor krijgt u vlekken.

sisal op trap

sisal op trap

Stoffeerders met ervaring

Wij kunnen met zekerheid stellen dat onze medewerkers echte vakmensen zijn wat betreft het leggen van vloerbedekking en het bekleden van trappen. Veel ervaring door de jaren heen heeft hen geleerd om de trap tot in de perfectie te stofferen. Ieder hoekje of bochtje is met zorg ingesneden en past perfect. Kennis is zeer belangrijk maar ook het gebruik van goed gereedschap is cruciaal. Het leggen van vinyl komt ook zeer precies, maar Sisalspecialist.be draait hier de handen niet voor om. Sisal op trap leggen is voor hen dagelijks werk, dus dit gaat van een leien dakje. Eventueel kunnen wij ook de oude vloerbedekking verwijderen en afvoeren. Kijk voor de prijs hiervan op onze website. Het is niet inbegrepen in de prijs van het trap bekleden.

Zorg voor milieu

Tegenwoordig is het milieu meer en meer belangrijk geworden. Iedereen is zich ervan bewust dat we deze wereld moeten zien te behouden voor ons nageslacht. Daarom wordt er steeds meer gewerkt met duurzame en natuurlijke materialen. Een groot aantal fabrikanten van bekende merken werken al met Sisal voor het maken van hun karpetten, vloerkleden en tapijten. Diverse bekende merken hanteren daarom al Sisal op trap bekleding. Vraag een vrijblijvende offerte op voor uw Sisal trapbekleding.

sisal op trap