Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal kleed

Kleden zijn in en vooral een Sisal kleed doet het erg goed bij mensen die hun huis trendy willen inrichten. Voor iedereen is er wel een kleed te vinden. Met 3 kleuren, in 1 kleur, groot, klein of in natuurtinten met een speciaal weefpatroon. Speciale maten of standaardmaten, vraag vrijblijvend een offerte aan bij Sisalspecialist.be. De Sisal vezel is zeer geschikt voor vloerverwarming. Het heeft een vochtregulerende werking en is uitermate sterk en daarom slijtvast. Ook voor het bekleden van uw trap kunt u Sisal tapijt gebruiken. Het heeft een luxe uitstraling en het is vooral veilig omdat er minder uitglij gevaar is. Kies voor mooie natuurtinten of een combinatie van kleuren. Alles is mogelijk. Creëer uw eigen sfeer door Sisal te combineren met houten meubels of accessoires en mooie vachten en stoffen.

sisal kleed

sisal kleed

Aangepaste afmeting

Een Sisal kleed heeft een breedte van maximaal 500 cm. De lengte kan naar eigen wens worden ingevuld. U kunt zelf ook uw afwerkrand kiezen. Dit kan een lederen rand zijn of een katoenen, wat u mooi vindt. Er zijn verschillende weefpatronen te bestellen. Combinaties van kleuren en het weefpatroon kunnen een heel speciaal effect geven. Blokken, ruiten, lijnen of een ander patroon, er is altijd wel een kleed wat past in uw huis. In ieder geval bent u met een Sisal kleed helemaal bij de tijd. Tegenwoordig is duurzaamheid en milieubewust produceren erg belangrijk en u helpt ook mee aan een beter milieu door Sisal te kopen.

Scherpe offertes

Thijstapijt.nl en sisalspecialist.be kunnen u bijzonder scherpe offertes geven voor de aanschaf van een Sisal kleed of het bekleden van een trap, huiskamer, kantoor of hal. Door zelf enorm te besparen op onze eigen kosten, kunnen wij onze klanten ook kosten laten besparen en toch een modieuze stoffering in hun huis geven. Bekijk de voorbeelden op onze websites en bel ons voor een afspraak. Wij komen vrijblijvend langs om u de stalen te laten zien van de diverse soorten vloerbedekking die er te krijgen is.

sisal kleed