Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal karpet

Vooral de oudere generatie weet wat een Sisal karpet is, omdat het vroeger veel gebruikt werd. Het is een hele tijd uit de gratie geweest, maar omdat tegenwoordig de nadruk wordt gelegd op het gebruik van duurzame producten, is het Sisal karpet weer terug van weggeweest. Duurzaam en natuurlijk materiaal is de maatstaf voor een beter milieu. Daar ligt de nadruk op bij het inrichten van uw huis. Voor mensen met een huisstof of huismijt allergie is het een ideaal karpet. De vezels houden het stof niet vast en daardoor is het gemakkelijk te reinigen met een stofzuiger. Vraag vrijblijvend een prijs van een Sisal kleed op.

sisal karpet

sisal karpet

Karpet of kleed

De benaming karpet of kleed is hetzelfde. Waarschijnlijk zijn er nog wel meer benamingen voor in alle delen van Nederland en België. Sisalspecialist.be kan alle maten voor u regelen die u maar wilt. Er zijn meerdere standaardmaten, maar heeft u een huiskamer die een andere maat nodig heeft, dan is het geen probleem om deze te maken. Een Sisal karpet is tevens te krijgen in diverse kleuren, weefpatronen en afwerkranden. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen altijd de laagste offerte kunnen aanbieden omdat wij zelf veel besparen op onnodige kosten binnen ons bedrijf. Wij hebben bijvoorbeeld geen showroom. Wij brengen de showroom mee in de vorm van stalen die u thuis kunt bekijken en voelen. U kunt de kleur bij uw interieur houden om er zeker van te zijn dat het de goede kleur voor uw huis is.

Goed meten is besparen

Naast het aanschaffen van een Sisal karpet, kunt u er ook zeker voor kiezen om uw gehele woonkamer met Sisal tapijt te bekleden. Het inmeten van deze vloerbedekking kunt u met een gerust hart overlaten aan onze vakmensen die hier al 15 jaar ervaring in hebben. Zij zullen de meest gunstige manier van leggen uitmeten, waardoor er zo min mogelijk afval over blijft. Minder afval is beter voor ons en beter voor u. Kostentechnisch gezien bespaart u hierdoor veel. Bel ons voor een afspraak en verwen uw huis met Sisal karpet of tapijt.

sisal karpet