Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Sisal karpet op maat

Er zijn ontzettend veel standaardmaten van karpetten en kleden, maar wilt u juist een andere maat, dan kunnen wij voor u een sisal karpet op maat maken. U kiest het gewenste dessin, het materiaal en de maat en wij gaan voor u aan de slag. Laat ons weten welke afwerkrand er om moet en wij geven u advies over uw keuze. De afwerkrand moet net zo slijtvast zijn als het karpet zelf. U kunt kiezen voor een leren afwerkrand of een katoenen. De meest trendy uitvoering op dit moment is die met Sisal. Een Sisal karpet heeft een luxe uitstraling en is vooral erg duurzaam. Het is gemaakt van een natuurlijke vezel en heeft daarom ook natuurlijke kleuren. Belangrijk te melden is dat Sisal gebruikt kan worden op een vloer met vloerverwarming. Dit is niet voor ieder materiaal geschikt namelijk.

sisal karpet op maat

sisal karpet op maat

Huisstof allergie

Sisal is vooral aan te raden aan mensen met een huisstof allergie. Huisstof hecht zich namelijk niet in de Sisal vezel, dus een Sisal karpet op maat is erg gemakkelijk schoon te houden met een stofzuiger. Andere tapijten houden het stof vast in hun vezels, maar Sisal doet dit niet omdat het een hele gladde vezel is. Naast het feit dat Sisal erg trendy is, is het dus ook zeer goed voor een schone omgeving. Het is dus niet nodig om water te gebruiken. Sisal is ook niet geschikt voor water en dus ook niet geschikt voor de keuken. Hiervoor raden wij andere materialen aan.

Scandinavisch en trendy

Een Sisal karpet op maat kan uw interieur een Scandinavisch tintje geven. Gecombineerd met zachte en natuurlijke materialen krijgt het ook een romantisch tintje. Robuuste lampen met hout, schapenvachten, een houtkachel en een Sisal karpet op maat maken het plaatje compleet. De meest trendy look creëert u op deze manier. Combineert u het Sisal karpet met een andere soort meubels en lampen, dan past het zich aan en wordt het een totaal ander interieur.

sisal karpet op maat