Sisal dubbele bies

Wilt u uw trappensectie extra cachet geven? En wilt u bovendien de voordelen van trapbekleding die meer grip geeft op de trap maar die geen stof aantrekt? Door middel van het aanbrengen van een Sisal traploper bereikt u beide doelstellingen in één keer. Kies voor Sisal dubbele bies om uw trap een nog hoogwaardiger aanzien te geven.

Sisal wordt vervaardigd uit een natuurlijke vezel en geeft daarom ook een natuurlijke uitstraling. Het is een uiterst robuust product dat slechts beperkt aan slijtage onderhevig is. Daarnaast is het verkrijgbaar in verschillende groften, kleuren en motieven. Bij toepassing als traploper is het mogelijk om voor Sisal met dubbele bies te kiezen. Dat accentueert de lengterichting van uw trap en zorgt voor extra uitstraling.

prijs trap bekleden sisal

Sisal dubbele bies geeft een traploper een nog fraaier aangezicht

Een traploper accentueert de looproute op een trap. Zo’n loper heeft een vorstelijke en chique uitstraling. In geval van Sisal dubbele bies is aan de zijkanten van de loper bovendien een dubbele bies (rand in een andere kleur en weefrichting) aangebracht die de lengterichting andermaal versterkt. Het is mogelijk om bij sisalspecialist.be te kiezen uit een groot aantal kleurencombinaties, afhankelijk van de kleurtinten in de rest van uw interieur alsmede de tint van uw ‘kale’ trap. Op die manier kiest u de uitvoering die bij u past.

Afgezien van de esthetische uitstraling waar u lang van zult kunnen genieten, biedt dit trapbekledingproduct ook extra grip op de trap. Dat vergroot de loopveiligheid, ook op smalle treden. Bovendien gaat er een geluiddempende werking uit van deze vezelbedekking.

Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Ons vakwerk maakt het helemaal af

Het aanbrengen van een Sisal traploper met dubbele bies is geen sinecure. Dat is vakwerk en die kunst verstaan wij al vele jaren. Afgezien van de kwaliteit van uw product is een exacte en blijvende pasvorm op uw specifieke trap, welke vorm en afmetingen deze ook heeft, een noodzaak. Sisalspecialist.be waarborgt dat uw traploper vakkundig wordt gelegd en bovendien fraai wordt afgewerkt.

De prijzen voor onze leveringen proberen wij voor u zo beperkt mogelijk te houden d.m.v. een ‘low-cost-policy’. Wilt u echter vooraf hulp bij het kiezen van de juiste combinatie van materiaaluitvoeringen en kleuren voor wat betreft uw traploper Sisal met dubbele bies, dan adviseren wij u graag. Op die manier heeft u al een goed beeld van het uiteindelijke fraaie eindresultaat nog voordat wij bij u aan de slag gaan.

prijs trap bekleden met sisal