Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Prijs trap bekleden Sisal

U zult verstelt staan van de prijs trap bekleden Sisal die wij hanteren. Omdat wij zelf geen duur kantoor en geen dure showroom hebben, kunnen wij extra voordelig voor u werken. Wij leveren kwaliteit en vakmanschap tegen een lager tarief dan anderen. Vraag vrijblijvend een offerte op bij www.sisalspecialist.be of laat ons bij u langs komen om de stalen te laten zien en u direct een scherpe prijs af te geven. Wij meten ook zeer precies en zo nauwkeurig mogelijk, zodat er na het insnijden niet te veel afval overblijft. Uw trap bekleed voor een superprijs. Wij vragen een aanbetaling van 30%.

prijs trap bekleden sisal

prijs trap bekleden met sisal

Uitstraling

Sisal heeft een mooie en luxe uitstraling. Het is stevig en robuust en kan tegen een stootje. Voor extra veiligheid op uw trap moet u niet nalaten voor de prijs trap bekleden Sisal te gaan. De prijs en onze messen zijn altijd scherp waardoor er een perfecte aansluiting van de zijkanten van de treden gegarandeerd kan worden. Geen rafels aan de randen door slecht gereedschap. Wij leveren kwaliteit en vakmanschap bij het bekleden van de trap. 14 jaar ervaring in het trap bekleden zijn zeker te zien aan het resultaat en wij gaan de deur niet uit voordat het perfect is afgewerkt. Kijk op onze website wat wij voor u kunnen betekenen www.sisalspecialist.be

Dichte trap of open trap

Een open trap bekleden is altijd totaal anders dan een dichte trap. Dit weerspiegelt zich ook in de prijs. Vraag een offerte aan en laat u door ons informeren over de diverse te verkrijgen materialen en manieren van bekleden. Zo kunt u kiezen voor het bekleden met halve maantjes of het totaal bekleden van de trap. Wij maken een afspraak met u om de prijs trap bekleden Sisal goed te kunnen berekenen en wij maken een passende offerte. Stuur het contactformulier op onze website in en wij nemen contact met u op voor het maken van een scherpe offerte en een goed advies.

prijs trap bekleden met sisal