Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Hamat vloerkleed

SisalSpecialist.be kan u van dienst zijn bij een goed advies voor een Hamat vloerkleed. Wij kunnen u aan de hand van stalen laten zien wat voor kleuren er zijn en welk soort materialen er gebruikt worden. Een vloerkleed kan ook een Sisal vezel hebben, waardoor het erg sterk wordt en zich aanpast aan de omgeving qua vochtigheid e.d. Er bestaan veel producenten van vloerkleden die Sisal gebruiken, zoals Mayatex of Jabo. Er zijn standaardmaten te krijgen maar ook een afwijkende maat kunt u eenvoudig bestellen. Vraag een offerte aan bij ons en wij kunnen u een scherpe prijs aanbieden. Wij proberen namelijk zelf te werken met zo min mogelijk kosten waardoor wij de klant een mooie korting kunnen aanbieden.

Vloerkleed of karpet

Twee benamingen voor een en hetzelfde ding. Een Hamat vloerkleed wordt geproduceerd in Overijssel en is marktleider op het gebied van dit soort kleden. Mooie natuurlijke materialen en een duurzame manier van produceren maken deze kleden zeer gewild. Vooral die met de Sisalvezel erin zijn gewild bij jonge huishoudens waar de kleden veel te verduren krijgen. Ook trapbekleding van Sisal is erg gewild omdat het erg sterk is. Sisalspecialist.be is de specialist bij uitstek om uw trap te bekleden. Jarenlange ervaring en vakmanschap garanderen een perfecte bekleding van uw trap.

Afwijkende afmetingen

Heeft u een behoorlijke woonkamer en zoekt u een kleed wat niet te krijgen is in de standaard maten, dan kunnen wij u het kleed leveren wat voor u het beste is in uw huis. Wij geven u een goed advies en een scherpe prijs. De Sisalvezel in een Hamat vloerkleed komt als beste en sterkste uit de bus. Vooral mensen met een huisstof allergie zijn gebaat bij de Sisalvezel. Goed te onderhouden en schoon te maken, waardoor stof geen kans krijgt en gemakkelijk te verwijderen is. Hierdoor is het perfect voor mensen met een dergelijke allergie. Vraag uw prijs aan via onze website of bel ons voor meer informatie.

hamat vloerkleed