Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Halve maantjes Sisal

Om uw houten trap goed te beschermen, kunt u er halve maantjes Sisal op laten aanbrengen. Het houtwerk heeft dan op de plaats waar het meeste wordt gelopen, een goede bescherming door de halve maantjes van Sisal. Sisal is een ijzersterke vezel die gewonnen wordt uit een subtropische plant. Het is eigenlijk al eeuwenoud en veel gebruikt. Een hele tijd is het een beetje in de vergetelheid geraakt, maar omdat er tegenwoordig veel duurzaamheid wordt verwacht van producten, hebben ze het weer uit de kast gehaald en wordt het weer veel toegepast. Naast halve maantjes kunt u ook kiezen voor een totale bekleding van dichte trappen. Uw entree krijgt een luxe uitstraling door dit natuurlijke product met zijn mooie natuurlijke kleuren.

halve maantjes sisal

sisal halve maantjes

Stroken PVC

Naast de halve maantjes Sisal zijn er ook andere producten zoals PVC stroken die je op een trap kunt laten leggen. Minder warm dan vloerbedekking en iets gevaarlijker met slipgevaar, maar toch een goede en goedkopere manier van trap bekleden. Halve maantjes zijn er ook in andere materialen dan Sisal. Vraag ernaar bij een eventueel bezoek van ons aan u om u een passende offerte te overleggen en een goed advies te geven over de diverse materialen en manieren van bekleden. Wij hebben altijd stalen bij ons van alle materialen die er te krijgen zijn. Iedereen heeft zijn persoonlijke smaak, dus is er voor ieder wat wils.

Sisal trap

Diegene die het allemaal maken kan is www.sisalspecialist.be Niet alleen halve maantjes Sisal worden door ons zeer vakkundig gelegd, maar ook ander tapijt en vloerbedekking leggen wij tegen zeer lage tarieven en met een goede meting, zodat er weinig afval over blijft. Minder afval wil zeggen minder kosten voor u. Daar gaat het ons om. Uw huis mooi inrichten met vloerkleden, tapijt en vloerbedekking en dat allemaal tegen een zeer scherpe prijs. U geniet van de warme uitstraling van uw huis en wij genieten van het feit dat u tevreden bent over het resultaat.

sisal halve maantjes