Een sisal vloerkleed voor elk interieur

Een sisal vloerkleed in de kleur grijs, misschien wel helemaal passend bij jouw interieur. Een mooi vloerkleed kan namelijk wonderen doen voor een interieur. Het kiezen van een vloerkleed kan toch wat lastig zijn. Eerst is het belangrijk om te weten of je liever een zacht kleed wil, of eentje met een strakkere look. Dit hangt natuurlijk ook af van je huidige interieur! Als je een vloerkleed wilt die knus en warmte uitstraalt moet je kiezen voor een hoogpolig vloerkleed. Wil je liever een strak geheel? Kies dan voor een laagpolig vloerkleed. Een grijs sisal vloerkleed geeft bijvoorbeeld een vrij neutrale toon in je huis. Maten van je vloerkleed kunnen ook een verschil maken in je interieur. Als je van tevoren goed kijkt naar je interieur kan je zo’n vloerkleed perfect combineren met bijvoorbeeld salontafeltjes.

prijs trap bekleden sisal

Wat moet je doen voor het onderhoud van een sisal vloerkleed?

Een sisal vloerkleed heeft niet veel onderhoud nodig, maar dat beetje onderhoud is wel belangrijk voor het kleed. Ten eerste is het belangrijk om het kleed regelmatig te reinigen. Daarnaast voor optimaal resultaat kan je het vloerkleed het best één keer per week stofzuigen, ook al lijkt het vloerkleed schoon. Het draaien van het vloerkleed voorkomt slijtage en belopen plekken. Dan kan het vloerkleed zo lang mogelijk mee!

Interesse? Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Wil jij een sisal vloerkleed kopen?

Het is toch enigszins een investering, maar een vloerkleed kan je huis toch net afmaken. Dus ben jij geïnteresseerd in een sisal vloerkleed om jouw interieur de finishing touch te geven? Dan kan je vrijblijvend contact opnemen met Thijs Tapijt en we laten diverse kleuren, materialen en mogelijkheden zien en bespreken met je wat de juiste keuze is voor jou!

prijs trap bekleden met sisal